Niche parfimerija Amouage Bracken Woman

Amouage Bracken Woman

12/06/16 06:47:43

od: Sandra Raicevic Petrovic

amouage bracken woman


Amouage
je ove godine imao značajan broj noviteta u svojoj kolekciji. Myths Man i Myths Woman, gurmansko cvetni Lilac Love, The Library Collection Opus X i Bracken mirisni duo. Fokus Bracken kompozicija je na fougere nijansama i aromama paprati koje karakterišu Bracken Man miris predstavljen krajem jula 2016. godine. Muški aromatično-fougere blend sada dobija svoj ženski par interpretiran u fougere-cvetnom stilu, jasnih zelenih nijansi suptilno podržanim dimastim aromama kože.
 

amouage bracken woman


Bracken Woman za razliku od muške bočice koja je transparentna i prepoznatljiva po ilustraciji paprati dolazi u boji korala i prepoznatljive je forme predhodnica. Kompozicija se otvara akordima bracken-a (paprati) i divljih bobica; u srcu su ljiljan, narcis, kamilica i dimasti kožni akordi dok je osnova sačinjena od pačulija, vetivera i breze. Kako se navodi, reč je o cvetno-zelenom mirisu koji "izražava simbol mira i slobode svetlucavim papratima i cvetovima...".
 

amouage bracken woman

AMOUAGE

THE MIDNIGHT FLOWER COLLECTION
BRACKEN WOMAN

edition 2016 / 2017

paprat, divlje bobice
ljiljan, narcis, kamilica, koža
pačuli, vetiver, breza

amouage bracken woman

Miris je ekskluzivno dostupan u Selfridges u Londonu i u Amouage prodavnici u Omanu, dok će se na širem tržištu naći od marta 2017. godine. Miris Bracken for Women dolazi u količini od 100ml Eau de Parfum po ceni od 225 funti.

 

Sandra Raicevic Petrovic


Author:
Sandra Raičević Petrović


Fragrantica Executive Editor, Writer and Designer

[email protected]

 Prethodna Niche parfimerija Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: