Niche parfimerija Acqua di Parma Magnolia Nobile Special Edition

Acqua di Parma Magnolia Nobile Special Edition

02/22/12 05:54:50 (Jedan komentar)

od: Sandra Raičević Petrović

Poznati miris kuće Acqua di Parma dobija još jednu specijalnu ediciju - novu verziju luksuzne bočice ukrašene u Art Deco stilu. Limitirano izdanje za 2012. godinu Acqua di Parma Magnolia Nobile Special Edition dostupno je u ekskluzivnoj, prekrasnoj boci sa zlatastim detaljima i čepom. Spoljna kutija je cilindričnog oblika, bele boje, sa zlatnom etiketom na kojoj je ispisano ime kuće, mirisa i naglašena specijalna edicija.

Popularni miris Magnolia Nobile je lansiran u julu 2009. godine, a njegov kreator - parfimer je Antoine Maisondieu. Kompozicija mirisa Magnolia Nobile otvara se citrusnim sokovima i bergamotom uz tanku nit kedra, njegovu lepotu ističu cvetovi magnolije, bugarske ruže, tuberoze i jasmina, dok senzualni i elegantni trag kreiraju drveni akordi sandalovine, vetivera, pačulija i meke vanile.

Magnolia Nobile Special Edition 2012

citrusi, bergamot, kedar
magnolija, bugarska ruža, jasmin, tuberoza
vetiver, sandalovina, pačuli, vanila

Nova, limitirana bočica Magnolia Nobile Special Edition dostupna je u količini od 100ml eau de parfum, po ceni od 100 funti, u prodavnicama Harrods, kao ekskluzivno izdanje za 2012. godinu. Predhodna specijalna edicija ovog sofisticiranog mirisa lansirana je 2010. godine - Magnolia Nobile Special Edition.

 


Autor: Sandra Raičević Petrović
(sandrina_bambina)

Izvršna urednica Punmiris-a

 

 

 


 

 Prethodna Niche parfimerija Naredna


Advertisement

Indi
Indi

Mislim da ni jedna parfemska kuća ne dočarava mirise svoje zemlje kao što to čini Acqua di Parma već dugi niz godina.
To mediteransko podneblje,mentalitet ljudi,ta talijanska sofisticiranost i elegancija,sva je to u ovim bočicama koje nam nudi Acqua di Parma.

Feb
22
2012

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: