Dizajneri » T-Z » cvjetni drveni mošusni « Grupe

Parisienne A L`Extreme Yves Saint Laurent za žene

Parisienne A L`Extreme Yves Saint Laurent za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 3
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imam: 5 Imala/o: 4 Želim: 9

glavni akordi
ruža
voćne note
puderaste note
mošusne note
cveće
Slike
Parisienne A L`Extreme Yves Saint Laurent za žene Slike Parisienne A L`Extreme Yves Saint Laurent za žene Slike Parisienne A L`Extreme Yves Saint Laurent za žene Slike Parisienne A L`Extreme Yves Saint Laurent za žene Slike

Najnovije izdanje je i najintenzivnije, sudeći po samom nazivu. Parisienne A L`Extreme predstavlja ženu koja je uzbudljiva, veoma izazovna, seksipilna. Snaga kompozicije poistovećena je sa osećajem iskušenja, misterije i erotike.

Kompozicija je opisuje notama vinila i intenzivnim esencijama kupina, kao i somotnim notama ljubičica i Damask ruže. Puderastih i veoma opojnih aroma, miris stvara zavisnost kombinacijom cvetno-voćnih aroma okruženih misterioznim i toplim akordima pačulija, jelenske kože i na kraju mošusa koji potvrđuje neodoljivu senzualnost na koži žene.

Miris je dostupan u istoj formi bočice kao i Parisienne EDP, dok se boje na bočici prelivaju od tamno ljubičaste do svetlo lila. Zapušač je ukrašen crnom kožom koja doprinosi misteriji ekstremnog Pariza i ekstremnog sastava novog izdanja. Izdanje 2010.

Perfume rating: 4.00 out of 5 with 3 votes.

Mirisna piramida

Gornje Note
Kupina

Srednje Note
Ruža Ljubičica

Baza Note
mošus pačuli Jelenja koža Tamjan Vanilija

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 1
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 1
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Advertisement

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Parisienne A L`Extreme by Yves Saint Laurent.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Parisienne A L`Extreme Komentari na Parfeme

Parisienne
Parisienne

Slazem se s Athiom sto je spomenula Paris, bas je i mene na prvu podsjetio na taj legendarni miris.
Guste, opojne, pomalo retro note se ubrzo razblaze, i tada mi zamirise vise romanticno, na cvijetna esencijalna ulja, sa aromaticnim nijansama.
Tipicni primjerak zenstvenog mirisa, koji igra na sigurno sto se tice elegancije i profinjenosti, te prigode nosenja.

Aug
30
2012
suncica
suncica

da, nema nista toliko ekstremno u njemu, nije mi ekstremno sexy, zavodnicki ni opijajuc. samo je ekstremno skup :). prva parisienne mi je bila nekako privlacna iako ima sinteticku notu i na meni se skroz razvodni. mislim da mi je privlacna zbog bocice i reklame ;D. i tila sam da mi se pokloni te sam jednom u ocaju sama skoro kupila coffret ali bog je bia na mojoj strani pa mi kartica nije prosla ha ha. no ovaj parfem na parizankin nacin mi je bolji iako je preskup, a trajnost mu nije u skladu sa cijenom. dublji je, socniji, gusci, bombonastiji ali ne i presladak iako ne ostavlja dojam 'ozbiljnog'. i nisam tu ruzu toliko osjetila ali samo sam ga jednom probala te sam uz to na ruci i u nosu imala par mirisa tako da dojam mozda i nije definitivan. ali svidia mi se.

Aug
20
2011
Athia
Athia

Ne bih komentirala reklamnu kampanju za parfem da je ne smatram totalno obmanjujućom kad je u pitanju sam sadržaj bočice, kao sada. Dakle, vrlo sugestivna i erotizirana reklama, kad tamo parfem koji miriše girly, zaigrano, ružičasto, slatko, utješno...izaziva mi iste emocije kao i parfemi tipa Lolita; doza slatkog da mi podigne moral, zagrije u prohladnoj večeri...znači, ne ljutim se na ovu malu obmanu.
Otvaranje je bombonasta kombinacija ljubičice i nešto manje ruže nego u ostalim Parisienne edicijama, zapravo, sličniji je Parisu zbog izvjesne gustoće parfema. Bomboni od ljubičice se prožimaju s voćnom notom kupina, baza daje štih parfemu kojeg mi je nešto teže opisati...smokey? Ali, neznatno. Ipak, bombonasta kombo ljubičice i ruže (dosta podsjeća na miris nekog zagasito crvenog ruža za usne) ostaje kao trademark parfema.

Jul
08
2011

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Yves Saint Laurent Parisienne A L`Extreme parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Yves Saint Laurent Parisienne A L`Extreme, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Parisienne A L`Extreme od Yves Saint Laurent kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Parisienne A L`Extreme od Yves Saint Laurent predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe cvjetni drveni mošusni
Dolce&Gabbana D&G Feminine Giorgio Armani Emporio Armani Red Pour Elle (White) Michael Kors Michael Max Mara Le Parfum Adidas Adidas Pure Energy Les Nereides Musc de Samarkand Gap Close Christopher Joseph Christopher Joseph Honore des Pres I Love Les Carottes Gap Stay Brut Parfums Prestige Faberge Straw Hat Nobile 1942 Anonimo Veneziano

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: