Dizajneri » T-Z » orijentalni cvjetni « Grupe

Cinema Festival Yves Saint Laurent za žene

Cinema Festival Yves Saint Laurent za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 6
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imam: 8 Imala/o: 3 Želim: 11

glavni akordi
belo cveće
citrus
cveće
slatke note
životinjske note
voćne note

Ovo je jedan u nizu edicija Cinema parfema. Posvećen užitku u sunčanom danu i svežem morskom vazduhu, stvoren je 2006. godine kao limitirana verzija. Cvetno-orjentalni, Cinema Festival osvežava nas citrusnim notama blistavog limuna i tangerine, i miluje nežno mekoćom cveta badema. U srcu je cvet Tahitija, Sambak jasmin i amarilis, a baza odiše senzualnošću, sa toplim notama belog mošusa, ćilibara i nežne vanile. Bočicu je dizajnirala Line Vautrin, i pravi je kolekcionarski trofej, sa suncem na sredini i na kružnim natpisima Yves Saint Laurent na poledjini.

Perfume rating: 3.71 out of 5 with 6 votes.

Mirisna piramida

Gornje Note
Mandarina cvijet badema Italijanski limun

Srednje Note
Amarilis jasmin Tiare

Baza Note
Amber Vanilija Bijeli mošus

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 1
 
dugotrajan 1
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 2
 
ogroman 0
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Cinema Festival by Yves Saint Laurent.

Ovaj parfem me podsjeća na  
Fan di Fendi Extreme
2 ne da

Advertisement

Cinema Festival Komentari na Parfeme

BeautyLady
BeautyLady

Sjajan parfem...letnji...divna nota...

Mar
02
2011
skarabej
skarabej

Odlican,meni bolji od Cinema,manje sladak.Ja ga koristim vise u jesen,zimu ali moze i leti ko voli jace parfeme.A flasica tek posebna prica,ne znam sta mi je lepse.

Apr
18
2010
Marie
Marie

cure ima li ga u HR za probati? Sviđa mi se klasična cinema ali na mojoj koži ne valja, baš me zanima kakav je ovaj

Dec
30
2007
sneza
sneza

kada sam ga kupovala dvoumila sam se izmedju Cinema Festival i Cinema, koji mi je takodje divan...sve ono sto pise za Cinema, meni vazi i za Festival...kada ga koristim,osecam sjaj Holiwooda,glamura,blizinu filmskih zvezda...kad kod ga nosim osecam kao da i sama koracam crvenim tepihom...i tada, obavezno nosim visoke potetice...5+ za parfem...

Dec
30
2007
Cruela
Cruela

Podeća na TRouble,Bouscheron...sjajan

Sep
09
2007

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Yves Saint Laurent Cinema Festival parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Yves Saint Laurent Cinema Festival, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Cinema Festival od Yves Saint Laurent kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Cinema Festival od Yves Saint Laurent predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Kome se svidja ovo takođe voli
Yves Saint Laurent Cinema Cartier Baiser Vole Essence de Parfum Hermes L’Ambre des Merveilles DSQUARED² Want Cartier Le Baiser Du Dragon Tom Ford Black Orchid Voile de Fleur Hermes Eau des Merveilles Christian Dior Poison Jean Paul Gaultier Classique Eau de Parfum Christian Dior Dolce Vita Balenciaga Balenciaga Paris Chanel Chanel N°5 Elixir Sensuel Guerlain Mon Guerlain Serge Lutens Un Bois Vanille Gianfranco Ferre Ferre Eau de Parfum Pierre Guillaume PG05 L'Eau de Circe Lalique Perles De Lalique Caron Aimez - Moi Fragonard Eclat Guerlain Eau de Shalimar 2009

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: