Dizajneri » T-Z » aromatični vodeni « Grupe

Transat Yves Rocher za muškarce

Transat Yves Rocher za muškarce
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 8
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imam: 4 Imala/o: 2 Želim: 5

glavni akordi
aromatic
drvene note
morske note
fresh spicy
salty
amber

Transat je miris koji će vam predočiti ljepote i arome okeana. Intenzivno svjež, vodeni i moderan, stapa note ružmarina sa morskim akordom, amberom i drvenim aromama. Dostupan je kao EDT. Transat je predstavljen 2005.

Perfume rating: 4.67 out of 5 with 8 votes.

Mirisna piramida

Gornje Note
Ruzmarin

Srednje Note
morska voda

Baza Note
Amber Drvene note

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 1
 
dugotrajan 3
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 1
 
radijalan 3
 
ogroman 0
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Transat by Yves Rocher.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Transat Komentari na Parfeme

you_and_me
you_and_me

što sam poželjela, to sam i dobila:)
sada ga nosi još jedan muškarac u mojoj blizini, moj dragi...i stoji mu fenomenalno!
ja pak i dalje stojim kod onog što sam napisala u komentaru pred koje tri godine, meni je ovo i dalje najljepši muški morski miris. odnos cijena-kvaliteta je jednostavno fenomenalan!
...kupila sam ga još na nekom sniženju, u setu s gelom za tijelo i kosu, tako da je, kada On sve to stavi na sebe, doživljaj zaista potpun;)
vrlo postojan parfem, uvijek primijećen, često mu ga pohvalim, a i ostali u njegovoj blizini.
vrlo muževan, malo oštar, čak i ozbiljan, ali On ga omekša i razvedri svojim neodoljivim osmijehom i smotanošću:) <3
...ove godine možda idemo na more skupa, a možda i ne. ako ne, nema veze, ovo je odsad moje more u blizini tokom cijele godine! najljepše more u bočici ikad!

Jul
11
2015
ROBERTO
ROBERTO

..Uh! Tako bi opisao za pocetak neodusevljenje ovim, ja bi rekao drvenim, a ne morskim mirisom. Donekle slicnost s Kenzom ph ili nekim od Azzaro chrome verzija je sasvim slucajna. Drago mi je procitati da se svidja zenama, zapravo, muskih komentara I nema !?
Meni je miris, oprostite, grozan. Ne voli mmirisner note u bazi ovog parfema, jako me deprimiraju, sto nije slucaj s aquaticnim nirisima koji u pravilu imaju uplifting ucinak. Kako god, drago mi je, ipak, da zene ne dijele moje misljenje.

Dec
09
2014
dobrisica
dobrisica

Koliko volite svoje parfeme,tepate li im ,dajete li im imena?
Ok,toliko zaluđena nisam ,al ovome bi definitivno dala imeŠime-Šime Dalmatinac.
Jer baš ovako miriše tipični Dalmatinac.
Klasično,prodoran s morskim štihom.Uredan, brko,odjeven najčešće u modro s bijelim ili crvenim detaljima.On šeta sa zakonitom pod ruku rivom,još češće nosi djecu il unučad za vratom(iako ga leđa bole),on pije samo bevandu il dvije poslije ručka i ne puši ,ne pije i ne sjedi po kafićima.U ljetnim noćima zapjeva s klapom ispod volta.
Čovjek starog kova,karakteran ,obiteljski tip,morski vuk.
Na takvom muškarcu vidim ova miris.Ali zašto ne i na mlađem frajeru koji želi ostaviti ozbiljan dojam.Samo naprijed!

Dec
17
2013
you_and_me
you_and_me

najljepši, najprirodniji i najuvjerljiviji morski miris za muškarce koji sam probala!

ima ga moj brat i stvarno je fenomenalan, tako postojan, tako muževan, tako plav:) sviđa mi se više nego, recimo, kenzo pour homme & bvlgari aqva pour homme zajedno:) prema tome, meni je baš senzacionalan, tako jednostavan, a opet vrlo upečatljiv; more u bočici tokom cijele godine!

inače, nisam preveliki ljubitelj tih morskih parfema, obožavam more i taj upečatljiv miris, ali ne u obliku parfema, međutim, nedavno sam otkrila fiore dell'onda i oduševio me...a sad i ovaj, koji bih vrlo, vrlo rado osjetila na nekom muškarcu, uvijek:) brata tu sad ne računam:)

Sep
28
2012
Parisienne
Parisienne

Ugodan, klasicni miris... Osvjezavajuce vodenast, od pocetka do kraja, samo u pocetku je bio malo "ljutkast", zacjelo se ruzmarin toliko osjetio, ja sam pomislila da ima i biber i muskatni orah u sebi... a zatim arome, ciste i svjeze. Uglavnom, klasican, muski vodenasti miris. Nije velika senzacija od parfema, ali postojanost mu je odlicna.

Jan
06
2012

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Yves Rocher Transat parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Yves Rocher Transat, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Transat od Yves Rocher kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Transat od Yves Rocher predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

beauty at ebay
Kome se svidja ovo takođe voli
Yves Saint Laurent Kouros Lolita Lempicka Lolita Lempicka Au Masculin Chanel Allure Homme Edition Blanche Moschino Uomo? Bvlgari Bvlgari Extreme Christian Dior Eau Sauvage Rochas Rochas Man Moschino Moschino Forever Givenchy Pi Davidoff Cool Water Yves Rocher Hoggar Guerlain L'Instant de Guerlain pour Homme Eau Extreme Christian Dior Fahrenheit 32 Guerlain L'Instant de Guerlain pour Homme Davidoff Zino Davidoff Fendi Fendi Uomo Guerlain Vetiver Laura Biagiotti Tempore Uomo Rochas Eau de Rochas Homme Oscar de la Renta Oscar de la Renta Pour Lui

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: