Dizajneri » T-Z » cvjetni « Grupe

Flowerbomb Bloom Viktor&Rolf za žene

Flowerbomb Bloom Viktor&Rolf za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 0
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Želim: 1

glavni akordi
drvene note
cveće
fresh spicy
voćne note
citrus
Video
Flowerbomb Bloom Viktor&Rolf za žene Video
Slike
Flowerbomb Bloom Viktor&Rolf za žene Slike Flowerbomb Bloom Viktor&Rolf za žene Slike Flowerbomb Bloom Viktor&Rolf za žene Slike

Kuća Viktor&Rolf lansira Flowerbomb Bloom početkom 2017. godine kao novu, prozračnu, svježu i vedru interpretaciju popularnog originala Flowerbomb iz 2005. Nova varijanta u Eau de Toilette koncentraciji zadržava prepoznatljive note originala, osvježene novim akordima voća, citrusa i „tečnog zraka“.

Svježe i sočne gornje note nara i mandarine su tu da pruže „energiju i optimističnost“ cijeloj kompoziciji. Srce parfema zadržava prvobitni buket cvijeća, sa frezijom, damask ružom i jasminom, a dodan mu je novu akord zvani „tečni zrak“, prvi put iskorišten u parfemima. Akord „tečni zrak“ imitira svježinu zraka sa vrha planine. Kompoziciju potpisuje Domitille Bertier.

Dizajn bočice predstavlja izduženu verziju originala. Dostupan je kao 30, 50 i 100 ml Eau de Toilette.

Mirisna piramida

Gornje Note
nar Mandarina

Srednje Note
Damaska ruža Bijela frezija jasmin Mountain Air

Baza Note
Drvene note

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Flowerbomb Bloom by Viktor&Rolf.

Ovaj parfem me podsjeća na  
Eau de Dolce Vita
1 ne da

Advertisement

Flowerbomb Bloom Komentari na Parfeme

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Viktor&Rolf Flowerbomb Bloom parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Viktor&Rolf Flowerbomb Bloom, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Flowerbomb Bloom od Viktor&Rolf kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Flowerbomb Bloom od Viktor&Rolf predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe cvjetni
Lancome Cyclades Mariella Burani Amuleti Issey Miyake L`Eau d`Issey Summer 2008 Caron Fleur de Rocaille (1993) Esteban Sonata Flower Il Profvmo Amour Avon Urban Flowers Paris Arrogance Angelique Arrogance Eclectic Collections Signs Nicolai Parfumeur Createur Vanille Tonka DSH Perfumes Wedding Bouquet Skeem Vintage Peony

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: