Dizajneri » T-Z » cvjetni voćni « Grupe

Bombshell Summer Victoria`s Secret za žene

Bombshell Summer Victoria`s Secret za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 0
ženski 25- 25+
muški 25- 25+


glavni akordi
citrus
cveće
zelene note
voćne note
fresh spicy
Slike
Bombshell Summer Victoria`s Secret za žene Slike Bombshell Summer Victoria`s Secret za žene Slike Bombshell Summer Victoria`s Secret za žene Slike Bombshell Summer Victoria`s Secret za žene Slike Bombshell Summer Victoria`s Secret za žene Slike Bombshell Summer Victoria`s Secret za žene Slike Bombshell Summer Victoria`s Secret za žene Slike

Bombshell Summer pripada kolekciji Bombshell i lansiran je kao letnja edicija za 2017. godinu. Kompozicija je veoma lagana, citrusno-voćna sa finim limunasto-zelenim aromama đurđevka. Miris se otvara iskričavim akordima grejpa, sokovima crne ribizle koji okružuju buket đurđevaka.

Miris je dostupan u bočici od 50 i 100ml Eau de Parfum; u bočicama od 250ml kao fragrance mist i u bočicama od 7ml EDP u formi rollerball. Limitirano je izdanje.

Mirisne note

Grejpfrut Crna ribizla Đurđevak

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Bombshell Summer by Victoria`s Secret.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Bombshell Summer Komentari na Parfeme

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Victoria`s Secret Bombshell Summer parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Victoria`s Secret Bombshell Summer, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Bombshell Summer od Victoria`s Secret kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Bombshell Summer od Victoria`s Secret predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

beauty at ebay
Više iz iste grupe cvjetni voćni
Annayake Natsumi Fendi Celebration Givenchy L`Interdit 2003 Jennifer Lopez Glow after Dark Sonia Rykiel Rykiel Rose Marina Marinof Un Peu, Beaucoup, A La Folie... Love Passport Rosy Sky Happiness Missoni Aria Missoni Chanel Les Exclusifs de Chanel No 18 O Boticario Linda Melange Perfume Roll-on Perfume No. 9 Best Company Best Company

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: