Dizajneri » T-Z » « Grupe

Kaif Tola za žene i muškarce

Kaif Tola za žene i muškarce
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 0
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Želim: 1

Kaif od Tola je miris za žene i muškarce. Ovo je novi parfem. Kaif je predstavljen 2017. Parfem je kreirao Dhaher Bin Dhaher.

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Advertisement

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Kaif by Tola.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Kaif Komentari na Parfeme

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Tola Kaif parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Tola Kaif, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Kaif od Tola kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Kaif od Tola predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe
Porsche Design The Essence Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Black Zirh Zirh Demeter Fragrance Pure Soap Ulric de Varens Varens Original Spring Tea Demeter Fragrance Bonfire Demeter Fragrance Bubble Gum Clinique Chemistry CB I Hate Perfume Winter 1972 Novae Plus Lady Pink Novae Plus Real Man Blue Cinq Mondes Pluie de Pétales de Fleurs d'Oranger

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: