Dizajneri » R S » drveni začinski « Grupe

S.T. Dupont Noir S.T. Dupont za muškarce

S.T. Dupont Noir S.T. Dupont za muškarce
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 0
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imala/o: 2 Želim: 2

glavni akordi
aromatic
fresh spicy
drvene note
vreli začini
zelene note
orasi
Slike
S.T. Dupont Noir S.T. Dupont za muškarce Slike S.T. Dupont Noir S.T. Dupont za muškarce Slike

Raskošni crni S.T. Dupont Noir je u bočici koja podsjeća na luksuzni upaljač, jer je S.T. Dupont bio poznat upravo po njima. Mužestvena drvena začinska aroma uključuje note Alasnog kedra, lješnjaka (drveta), vetivera i kašemira. Kompozicija počinje svježim aromatičnim notama lavande, nane i kardamona. U srcu je Atlasni kedar, muškatni orah i karanfilić. U bazi je lješnjak, vetiver i kašemir. Parfem je kreirao Michel Girard iz Quest-a 2006.

Mirisna piramida

Gornje Note
lavanda Nana Kardamon

Srednje Note
Muškatni orah Karanfilić

Baza Note
Lešnik Kašmir vetiver

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about S.T. Dupont Noir by S.T. Dupont.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

S.T. Dupont Noir Komentari na Parfeme

rogerijames
rogerijames

Danas stigao St Dupont Noir i još uvek ga testiram. Prvi utisak, definitivno se ne slaže sa pričom i bojom stakla koja prati parfem. U početku se otvara kiselim, osvežavajućim notama, to su defintivno lavanda i nana. Pomislite, neverovatno dobar mohito, ali kakve veze ima mohito sa zimskim drveno-začinskim mirisom. E tu dolazi lešnik. Ako ste nekad imali priliku pomirisati mladi lešnik, još u svojoj zelenkastoj kori dok zri, imate utisak mirisa ovog parfema. To je miris šuma lešnika s jeseni.
Posle već pola sata, muškatni orah i karanfilić dobijaju glavnu ulogu, a zatim se sve to umota u kašmirski šal.
Posle par sati miriše na plod lešnika, divno blago i umiruje. Definitivno zimski parfem, ne strogo noćni, može i dnevna office varijanta.
Postojanost odlična, 5 sati i još uvek fino, toplo miriše...
Bočica, e tu bi moglo sad naširoko da se piše o remek delu. Crni opsidijan, gravirano staklo kao šahovska tabba, sa takodje ugraviranim slovima brenda na zatvaraču...predivno

Sep
15
2011

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o S.T. Dupont S.T. Dupont Noir parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis S.T. Dupont S.T. Dupont Noir, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite S.T. Dupont Noir od S.T. Dupont kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema S.T. Dupont Noir od S.T. Dupont predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe drveni začinski
D`Orsay Le Dandy Pierre Cardin Emotion for Men Absolument Parfumeur Absolument Homme Nicolai Parfumeur Createur New York Hilde Soliani Teatro Olfattivo Di Parma: Bell'Antonio Guerlain Vetiver Sport ScentStory 24 Indult Reve En Cuir Carolina Herrera 212 Men Ice Avon Herve Leger Homme G. Nejman Emir Aesop Marrakech

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: