Dizajneri » R S » drveni vodeni « Grupe

Passenger Cruise Pour Homme S.T. Dupont za muškarce

Passenger Cruise Pour Homme S.T. Dupont za muškarce
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 0
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imam: 1

glavni akordi
morske note
drvene note
aromatic
citrus
zelene note

Kuća S.T. Dupont predstavlja dva nova parfema Passenger Cruise for Women i Passenger Cruise for Men, koji svojim konceptom strasti prema putovanjima slijede originale Passenger for Women i Passenger for Men iz 2008. Parfemi inspirisani krstarenjem francuskim jugom odišu sportskom elegancijom i namijenjeni su „modernim mornarima“.

Passenger Cruise for Men odiše čistoćom i energijom citrusa, morskih nota i drveća. Otvara se italijanskom mandarinom, limunom, svježim zelenim i morskim notama, Bijeli jasmin, muškatni orah, kardamom i toffee karamela su u srcu parfema, iza čega slijedi drvena baza kedra, sandalovine, pačulija i suhog ambera.

Bočice parfema krasi kožna presvlaka, bijela za žene i plava za muškarce, na kojima je izvezen logo kuće. Dostupan je kao Eau de Toilette u količinama od 30, 50 i 100 ml. Passenger Cruise Pour Homme je predstavljen 2011.

Mirisna piramida

Gornje Note
limun Mandarina Zelene note morska voda

Srednje Note
Iris jasmin Muškatni orah Kardamon Toffee

Baza Note
Sandalovo drvo pačuli Kedar iz Virdžinije Amber

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Passenger Cruise Pour Homme by S.T. Dupont.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Passenger Cruise Pour Homme Komentari na Parfeme

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o S.T. Dupont Passenger Cruise Pour Homme parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis S.T. Dupont Passenger Cruise Pour Homme, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Passenger Cruise Pour Homme od S.T. Dupont kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Passenger Cruise Pour Homme od S.T. Dupont predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe drveni vodeni
Christian Lacroix Bazar pour Homme Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Cartier Déclaration Bois Bleu Donna Karan DKNY Red Delicious Men DSQUARED² He Wood Ocean Wet Wood Sage Machado Turquoise CB I Hate Perfume Mr Hulot's Holiday Marina Yachting Marina Pascal Morabito Passion Mediterrannee Beach Armand Basi L’Eau Pour Homme LR Ocean' Sky Joop! Splash

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: