Dizajneri » R S » cvjetni « Grupe

Etoile de Rem Reminiscence za žene

Etoile de Rem Reminiscence za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 3
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imam: 4

glavni akordi
citrus
slatke note
morske note
kokos
vanila
Slike
Etoile de Rem Reminiscence za žene Slike

Etoile de Rem predstavljen je 2008. godine kao solarno cvetni miris, koji u visokim notama donosi citrusne arome miksovane sa kalabrijskim bergamotom. U srcu su morski akordi, egipatski jasmin, ylang ylang sa Comoro ostrva, cvetovi narandže i kokos, dok donje note uključuju burbon vanilu, kumarin i mošus. Parfem je dostupan u količini od 100ml edt.

Perfume rating: 4.00 out of 5 with 3 votes.

Mirisna piramida

Gornje Note
Citrusi Bergamot

Srednje Note
Cvijet narandže Kokos Ylang-Ylang morska voda

Baza Note
Kumarin mošus Vanilija

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Advertisement

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Etoile de Rem by Reminiscence.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Etoile de Rem Komentari na Parfeme

Parisienne
Parisienne

Ovo mi je povrh svega jedan jako neobican miris. Spoj pomalo ostrih slatkastih zacinskih nota sa cistim morskim vodenim, oboje tako istaknuto, i kao da parira jedno drugom... i onda se pojavi kokos koji jos samo doda malu draz na to sve. Konfuzna sam, jel za ljeto zbog kokosovih i morskih nota, ili za hladnije dane zbog tih zacinskih koje se nikako ne predaju? Jako lijep i zanimljiv miris. Ostaje mi samo dati mu sansu... prepustiti mu nek mirise, pa kako bude. Od mene ima u svakom slucaju peticu za posebnost.

May
17
2013
Eyla
Eyla

ovo ljeto ponovno sam se zaljubila u to godisnje doba. proslo je par godina koje smo se ljeto i ja sutke trpili, ja cekajuci da sto prije zavrsi, a ljeto da ga ponovo zavolim iscrpljujuci moj otpor vrucinama i gnjaveci me svojim (pre)veselim suncevim zrakama.
moje zadnje kupanje bilo je u kasnom rujnu ove godine s morem temperature ugodnih 23 stupnja, i tada sam si obecala da cu pronaci miris koji ce malu sirenu u meni hraniti do iduceg ronjenja.

Etoile de Rem nije bila ljubav na prvi njuh, kad me na pocetku druzenja zapljusnuo s morem, mrvom citrusa i coumarinom, sve s dozom cudnosti. zbilja, da mi ga je netko tutnuo naslijepo pod nos, rekla bih da je Muglerovo dijete.
no proljepsao se s prvim daskom ylanga koji se sve vise pojacavao s vremenom i vec nase iduce druzenje zbilja je postao 'cvjetno morsko solarni'(ylang-marina nota-kokos) parfem kako su ga i najavili, miris plaze u ultravruce popodne koje je podnosljivije uz nimalo kiseli gorki grejp, buckanje u osvjezavajuce slanom moru i susenje od istog uz zastitu od sunca kokosovim uljem. uljast je ovdje i ylang, uz tihu pratnju slatkastog nerolija i jasmina. cvijece ovdje mirisi osuncano. tu i tamo osjetim zapuh vanilije i coumarina (on ovdje baca na onaj miris koji ima morski kamen presvucen algama kad ga izvadite iz more i udahnete njegov miris), ali nevjerojatno je koliko su se sve note stopile, a opet s vremena na vrijeme uspije pokoja samostalno proviriti kroz tu kompaktnu cjelinu, cjelinu koja sveukupno siri mlijecno-kremasti osjecaj.

s Etoile de Rem mala sirena zadovoljno mase ribljim repom i ne pada joj napamet da se odrekne svoje presijavajuce krljusti zbog prizemnih nogu!
sad pak pregrmljavam godinu do iduceg ljeta...

Nov
05
2011
gost_dandy
gost_dandy

Predivan i nije uopste zenski vec unisex parfem.Podsjeca na setnju blizu mora

Mar
13
2009

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Reminiscence Etoile de Rem parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Reminiscence Etoile de Rem, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Etoile de Rem od Reminiscence kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Etoile de Rem od Reminiscence predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe cvjetni
Lancome Poeme Naomi Campbell Naomi Campbell Nina Ricci Love in Paris L`Erbolario Narciso Sublime Penhaligon`s Lily & Spice Zara Rosa Bulgara Joop! Joop! Rococo Le Labo Fleur d`Oranger 27 JoAnne Bassett Malmaison Smell Bent Bollywood or Bust Saffron James Punono Novaya Zarya Landysh

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: