Dizajneri » N-Q » drveni « Grupe

Potion For Women Pull and Bear za žene

Potion For Women Pull and Bear za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 0
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Želim: 2

glavni akordi
drvene note
amber
životinjske note
puderaste note
balsamic

Potion For Women od Pull and Bear je drveni miris za žene. Potion For Women je bio predstavljen 2012'tih. Gornja nota je kedar; srednje note su amber i drvene note; bazna nota je amber.

Mirisna piramida

Gornje Note
Kedar

Srednje Note
Amber Drvene note

Baza Note
Amber

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Advertisement

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Potion For Women by Pull and Bear.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Potion For Women Komentari na Parfeme

Ribica69
Ribica69

Sjajan parfem, bar na mojoj kozi. Prihvatljiva cijena, dostupan visemanje u svakom Pull&Bear shopu. Ostavlja odlicne dojmove na ljudima i pozitivne komentare, onako je neodredjen, mogao bi biti i ONE - za njega i nju, ali ima njeznosti u sebi :) Svakako preporucam isprobati tko voli drvene, njezne i zavodljive parfeme :)

Sep
21
2016

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Pull and Bear Potion For Women parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Pull and Bear Potion For Women, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Potion For Women od Pull and Bear kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Potion For Women od Pull and Bear predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe drveni
Comme des Garcons Comme des Garcons Series 6 Synthetic: Garage Alfred Dunhill Dunhill Fresh Comme des Garcons Hinoki Ferrari Ferrari No 1 Bond No 9 Riverside Drive Ulric de Varens Hot! Fragrances Black Gendarme 7 Sinful Scents Lust Jacomo Ambro de Jacomo M. Micallef Gaiac Keiko Mecheri Genie des Bois Maison Francis Kurkdjian Trianon Palace Versailles Parah Black Touch

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: