Dizajneri » N-Q » cvjetni voćni « Grupe

Pink Shot Pull and Bear za žene

Pink Shot Pull and Bear za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 1
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Želim: 1

glavni akordi
drvene note
slatke note
belo cveće
puderaste note
vanila
ruža
Slike
Pink Shot Pull and Bear za žene Slike Pink Shot Pull and Bear za žene Slike

Pink Shot je miris lansiran na ljeto 2013. Sadrži note maline, jasmina, gardenije, ruže, ljubičice, drveća, vanilije, ambera i mošusa.

Perfume rating: 5.00 out of 5 with 1 votes.

Mirisna piramida

Gornje Note
Malina

Srednje Note
jasmin Gardenija Ruža Ljubičica

Baza Note
Drvene note Amber mošus Vanilija

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 1
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 1
 

Advertisement

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Pink Shot by Pull and Bear.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Pink Shot Komentari na Parfeme

Dalmatian
Dalmatian

Kad sam trazia zenski parfem za poklon,naisa sam na ovaj ducan u novom trgovackom centru u gradu,do tad nisam ni zna za ovu marku,proba sam ovaj prvo na papiricu pa na kozi.Savrsen miris,jake aure i evo vec 12 sati se osjeca na kozi,a vjerovatno da traje i preko 12 sati,al necu moc to provjerit jer idem na spavanje,mislim da bi izdrzao cjeli dan bez problema.Po mirisu je super,bar meni ko muskome se cini ko pravi kvalitetni zenski miris.Cijena mu je oko 15 eura,sta je jako povoljno za ovako lip,jako dugotrajan i jako snazan miris.

Ocjena mirisa 10/10.
Aura 10/10.
Dugotrajnost 10/10. Do sad 12 sati,a cini mi se sa ce jos dugo,nazalost prespavacu to,pa nemogu rec kolko dugo je sveukupno.

Apr
14
2016

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Pull and Bear Pink Shot parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Pull and Bear Pink Shot, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Pink Shot od Pull and Bear kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Pink Shot od Pull and Bear predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe cvjetni voćni
Campos de Ibiza Higo Rochas Desir Pour Femme Lancome Aroma Sun Nicolai Parfumeur Createur Eau Turquoise Halston Halston Sheer Sarah Jessica Parker Endless Tocca Giulietta Egofacto Fool For Love Leslie Blogdett Perfume Diaries Golden Light L`Occitane en Provence Rose Neroli Hugo Boss Boss Orange Sunset Sinfonia di Note Petale Rose

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: