Dizajneri » N-Q » aromatični fougere « Grupe

Black Shot Pull and Bear za muškarce

Black Shot Pull and Bear za muškarce
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 0
ženski 25- 25+
muški 25- 25+


glavni akordi
zelene note
drvene note
aromatic
zemljane note
citrus
Slike
Black Shot Pull and Bear za muškarce Slike Black Shot Pull and Bear za muškarce Slike Black Shot Pull and Bear za muškarce Slike

Španjolski modni brend Pull&Bear početkom 2014. godine širi svoju kolekciju mirisa inspirisanu fotografijom. Shot Collection je započeta 2013. sa tri inicijalna izdanja: Gray Shot, Green Shot i Orange Shot. Naknadno su lansirani Pink Shot i Energy Shot. Nova izdanja su Gold Shot i Black Shot.

Black Shot, najavljen kao intenzivan, elegantan i muževan, je zapravo interpretacija Grey Shot mirisa sa dodatcima fougere akorda i vetivera sa haitija.

Mirisne note

Citrusi Zelene note Haiti vetiver

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Advertisement

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Black Shot by Pull and Bear.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Black Shot Komentari na Parfeme

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Pull and Bear Black Shot parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Pull and Bear Black Shot, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Black Shot od Pull and Bear kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Black Shot od Pull and Bear predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

beauty at ebay
Više iz iste grupe aromatični fougere
Dolce&Gabbana D&G Yves Saint Laurent Kouros Jesus Del Pozo Adventure Quasar Sean John Unforgivable Multi Platinum Houbigant Fougere Royale Ayala Moriel Gaucho Penhaligon`s English Fern Rochas Moustache Azzaro Pure Lavender Ayala Moriel l'Herbe Rouge Yachtsman Home Port Mansfield Georges Feghali Monte Carlo

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: