Dizajneri » N-Q » cvjetni drveni mošusni « Grupe

Infusion d`Iris Eau de Toilette Prada za žene

Infusion d`Iris Eau de Toilette Prada za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 6
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imam: 6 Imala/o: 1 Želim: 3

glavni akordi
cveće
puderaste note
drvene note
zelene note
aromatic
Slike
Infusion d`Iris Eau de Toilette Prada za žene Slike

Prada lansira novi miris Infusion d`Iris koji će se pojaviti na tržištu sredinom avgusta 2010. godine. Infusion d`Iris Eau de Toilette se bazira na aromama popularne parfemske vode lansirane 2007. godine, i namenjena je korisnicima koji vole laganije parfeme ali i kao jeftinija varijanta od EDP izdanja.

Infusion d`Iris EDT iako nosi isto ime kao Infusion d`Iris EDP i sledi istu temu, izgrađen je od drugačijih sastojaka. Parfimer Daniela Andrier kreirala je i edp i novo edt izdanje i novom svežijem mirisu podarila note koje predstavljaju "sećanja na cvet irisa". Upoređujući niz sastojaka u obe kompozicije, EDP varijanta je građenja od cveta narandže, mandarine, galbanuma,benzoina, mastike, tamjana, vetivera, kedra i irisa, dok se novo izdanje sastoji od irisa, nerolija, đurđevka, ljubičice, heliotropa, kedra i galbanuma.

Prada Infusion d`Iris EDT dolazi u staklenoj bočici mutnog, sleđenog stakla i svetlo zelene boje tečnosti koja obećava svežinu. Zapušač je kreiran od metala srebrne boje. Miris je dostupan u količini od 50, 100 i 200ml EDT. Parfem je kreirao Daniela (Roche) Andrier.

Perfume rating: 4.20 out of 5 with 6 votes.

Mirisne note

Iris Kedar iz Virdžinije Galbanum Heliotrop Đurđevak Ljubičica

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 1
 
slabo postojan 0
 
umjeren 1
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 1
 
umjeren 1
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Infusion d`Iris Eau de Toilette by Prada.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Infusion d`Iris Eau de Toilette Komentari na Parfeme

AmelijaPulen
AmelijaPulen

Jako slican , gotovo isti sa Versace Blonde :)Jako sladunjav.

May
24
2011

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Prada Infusion d`Iris Eau de Toilette parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Prada Infusion d`Iris Eau de Toilette, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Infusion d`Iris Eau de Toilette od Prada kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Infusion d`Iris Eau de Toilette od Prada predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

beauty at ebay
Kome se svidja ovo takođe voli
Escada Escada Margaretha Ley Herve Leger Herve Leger Vertigo Parfums Vertigo Maurer & Wirtz 4711 Acqua Colonia Melissa & Verbena Annick Goutal Rose Splendide Morris Gocce di Napoleon Laurence Dumont Tendre Madeleine Aramis Perfume Calligraphy Bogner Bogner Woman No.1 Tristano Onofri Tristano Onofri Femme Olfactive Studio Autoportrait Hotel Hassler Roma Amorvero Renato Balestra Balestra Jovoy Paris Psychedelique Karl Lagerfeld Kapsule Floriental Caron Tabac Blond Etienne Aigner Explosive Escada Escada Princesse Marina De Bourbon Marina De Bourbon Olfactive Studio Chambre Noire

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: