Dizajneri » N-Q » aromatični začinski « Grupe

Zipped Premier Perfumer`s Workshop za muškarce

Zipped Premier Perfumer`s Workshop za muškarce
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 0
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imala/o: 1

glavni akordi
aromatic
fresh spicy
slatke note
voćne note
amber
Slike
Zipped Premier Perfumer`s Workshop za muškarce Slike Zipped Premier Perfumer`s Workshop za muškarce Slike

Kuća Perfumer’s Workshop lansira novu kolekciju za muškarce - Zipped Man. Prvi miris ove kolekcije pod nazivom Zipped Premier se već pojavio u online prodaji.

Zipped Premier kreirao je parfumer Pierre Negrin, koji je obogatio energične i blistave gornje notes sokom od limuna, korijanderom, mandarinom i jabukom. Srce je vrlo senzualno zahvaljujući muškatnom oraščiću, provansalskoj lavandi i lišću ljubičice. Kompozicija se zatvara snažnom i muževnom bazom sačinjenom od smolastog ambera, tamnog drva, tonke i mošusa.

Iz kampanje za parfem: mentalna slika parfema Zipped Premier bila bi seksi i čista u isto vrijeme… kao da ste upravo izašli ispod tuša. Iskonski, instinktivno…ponekad nešto vidite, čujete ili osjetite, nešto zbog čega se odmah prelazite na stvar, što vas uzbuđuje i pokreće. Zipped Premier je upravo takav: ide pravo u srce.

Lice kampanje je američki model Isaac J. Sullivan. Video su snimili Josh Safdie i Alex Kalman, a fotografije Fabien Montique.

Zipped Premier dostupan je kao 50 i 100 ml. Zipped Premier je predstavljen 2011.

Mirisna piramida

Gornje Note
Korijander limun Mandarina Crvena jabuka

Srednje Note
lavanda Muškatni orah Ljubičica

Baza Note
mošus Amber Mahune Tonke Drvene note

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Advertisement

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Zipped Premier by Perfumer`s Workshop.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Zipped Premier Komentari na Parfeme

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Perfumer`s Workshop Zipped Premier parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Perfumer`s Workshop Zipped Premier, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Zipped Premier od Perfumer`s Workshop kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Zipped Premier od Perfumer`s Workshop predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe aromatični začinski
Police B-Cool Gai Mattiolo Gai Mattiolo Uomo The Crown Perfumery Co. Crown Park Royal Diptyque L`Eau de Tarocco Cinq Mondes Rituel du Siam Cale Fragranze d’Autore Dolce Riso Thymes Moonflower Yardley Iris and Lavender Cuba Paris Cuba Jungle Zebra Damien Bash Parfum Lucifer No.4 NANADEBARY Green Etat Libre d`Orange Sex Pistols

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: