Dizajneri » N-Q » cvjetni « Grupe

Orange Flower Oscar de la Renta za žene i muškarce

Orange Flower Oscar de la Renta za žene i muškarce
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 0
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Želim: 1

Orange Flower od Oscar de la Renta je cvjetni miris za žene i muškarce. Ovo je novi parfem. Orange Flower je predstavljen 2016.

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Orange Flower by Oscar de la Renta.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Orange Flower Komentari na Parfeme

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Oscar de la Renta Orange Flower parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Oscar de la Renta Orange Flower, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Orange Flower od Oscar de la Renta kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Orange Flower od Oscar de la Renta predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe cvjetni
Salvador Dali Daliflor Frederic Malle Une Rose Frederic Malle Lys Mediterranee Moschino Glamour Adrienne Vittadini Venezia Narciso Rodriguez Essence Ulric de Varens Varens Original Borneo Dream Regency Cosmetics Sultre Krigler English Promenade 19 Revlon Unforgettable Elizabeth Arden Pretty Limited Edition Marilyn Miglin Four White Flowers

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: