Dizajneri » N-Q » cvjetni drveni mošusni « Grupe

Pontevecchio W Nobile 1942 za žene

Pontevecchio W Nobile 1942 za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 6
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imam: 4 Imala/o: 6 Želim: 2

glavni akordi
puderaste note
drvene note
cveće
citrus
mošusne note
aromatic
Slike
Pontevecchio W Nobile 1942 za žene Slike Pontevecchio W Nobile 1942 za žene Slike

Pontevecchio W je sofisticirani miris za žene koji se bazira na noti irisa iz Firence. Sofisticiran, visoko energičan cvjetni parfem idealan je za zavođenje, kako vas obavija velom misterije i senzualnosti.

Otvara se iskričavim gornjim notama bergamota, mandarine i sjemena korijandera. U srcu su iris, bugarska ruža i jasmin, omotani bazom od bijelog mošusa, ambera, sandalovine i drugih drvenih aroma.

Dostupan je kao Fragranza suprema (EDP) od 50 I 100 ml. Pontevecchio W je predstavljen 2009. Parfem je kreirao Marie Duchene.

Perfume rating: 3.80 out of 5 with 6 votes.

Mirisna piramida

Gornje Note
Korijander Bergamot Mandarina

Srednje Note
Iris jasmin Ruža

Baza Note
Sandalovo drvo mošus Amber

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 2
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 1
 
ogroman 2
 

Advertisement

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Pontevecchio W by Nobile 1942.

Ovaj parfem me podsjeća na  
Irisss
2 ne da

Advertisement

Pontevecchio W Komentari na Parfeme

Melody
Melody

Dobra parfemska kuća, kvalitetan parfem, dobra aura, postojan, lep, osoben, prepoznatljiv, prilično nobile i prilično monotemičan pa nekome može postati nezamenljiv a nekome dosadan. Vredan pažnje, iako je daleko od modernog.

Jan
22
2015
you_and_me
you_and_me

taman, odrastao, zreo, toplo - hladni iris. ako niste ljubitelj toga cvijeta, nemojte ni isprobavati, ovdje ga ima u velikoj količini, ostali sastojci su manje bitni (osim malo mošusa i drvenih nota u bazi). inače, sam miris mi se sviđa, ženstven je, elegantan i profinjen, mrvicu vintage i nije me podsjetio ni na jedan drugi.

Jan
10
2012

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Nobile 1942 Pontevecchio W parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Nobile 1942 Pontevecchio W, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Pontevecchio W od Nobile 1942 kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Pontevecchio W od Nobile 1942 predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

beauty at ebay
Kome se svidja ovo takođe voli
Cacharel Noa Marc Jacobs Daisy Guerlain Insolence Eau de Parfum Lolita Lempicka Fleur Defendue Tom Ford Black Orchid Burberry London Divine L'inspiratrice Dolce&Gabbana D&G Feminine Yves Saint Laurent Parisienne Lalique Encre Noire Pour Elle Estée Lauder Sensuous Nude Lancome Tresor Midnight Rose Chanel Coco Noir Bvlgari BLV Giorgio Armani Armani Mania Maison Martin Margiela Funfair Evening Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Parfum Collector Edition Banana Republic Classic Roberto Cavalli Serpentine Silver Pierre Guillaume Ciel d`Airain

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: