Dizajneri » N-Q » drveni vodeni « Grupe

Levante Nobile 1942 za žene i muškarce

Levante Nobile 1942 za žene i muškarce
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 0
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Želim: 1

glavni akordi
balsamic
vanila
mošusne note
belo cveće
caramel
Slike
Levante Nobile 1942 za žene i muškarce Slike

Novi parfem italijanske niche kuće Nobile 1942 izlazi u maju 2017. godine pod imenom Levante. Ime potiče iz italijanske riječi za izlazak sunca, a nosi i alegorijska značenja kao što je Istok i označava zemlje istočno od Mediterana. Inspiracija leži u mjestu izlaska sunca i njegovom odsjaju na Mediteranskom moru, nježnim valovima i umirujućem morskome povjetarcu.

Levante počinje kao svježi vodeni miris, razvija se bijelim cvijećem i završava neočekivanim preokretom drvenih i gurmanskih aroma. U gornjim notama su akordi mora i bijelo cvijeće kao što je jasmin. Drveno srce parfema uključuje pačuli i kedar, omotano u orijentalnu i slatku bazu vanilije, karamele, mošusa, benzoina i smola.

Dostupan je kao 75 ml Eau de Parfum.

Mirisna piramida

Gornje Note
Morske note Bijelo cvijeće jasmin

Srednje Note
pačuli Kedar

Baza Note
Vanilija Karamela mošus Benzoin Smole

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Advertisement

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Levante by Nobile 1942.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Levante Komentari na Parfeme

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Nobile 1942 Levante parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Nobile 1942 Levante, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Levante od Nobile 1942 kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Levante od Nobile 1942 predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe drveni vodeni
Yves Saint Laurent Kouros Tatoo CB I Hate Perfume Eternal Return DSQUARED² She Wood Dolce&Gabbana D&G Anthology Le Bateleur 1 Azzaro Chrome Sport Givenchy Play Summer Vibrations Diesel Fuel for Life Summer Rasasi Fighting Temptation Rasasi Hope Men Farmacia SS. Annunziata Hyle Armand Basi L’Eau Pour Homme Jeanne Arthes CO2

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: