Dizajneri » M » orijentalni drveni « Grupe

Alien Musc Mysterieux Mugler za žene

Alien Musc Mysterieux Mugler za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 1
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Želim: 10

glavni akordi
mošusne note
vanila
vreli začini
belo cveće
puderaste note
Slike
Alien Musc Mysterieux Mugler za žene Slike

Alien Oriental je podkolekcija linije Alien kuće Thierry Mugler, u kojoj je svaka kreacija posvećena po jednom plemenitom sastojku i inspirisana Orijentom. Kolekcija je namijenjena "strastvenim ljubiteljima rijetkih parfema i rafiniranih, elegantnih i sirovih sastojaka". Nakon Alien Oud Majestueux izdanja sa oudom iz 2015., kolekcija se širi za novi Alien Musc Mysterieux, inspirisan mošusom.

Alien Musc Mysterieux predstavlja "poziv na putovanje koje ističe i pojačava mošus, jedan od plemenitijih sastojaka u parfemima." Orijentano – drveno – mošusnu kompoziciju kreira Dominique Ropion tako što zadržava karakteristične note Alien parfema, kao što su sambac jasmin i kašmir, dodaje mu bijeli mošus pojačan senzualnom vanilijom, zajedno sa mješavinom začina i šafranom.

Nova Alien talisman bočica inspirisana je luksuzom bijelog zlata. Miris je dostupan kao 90 ml Eau de Parfum. Alien Musc Mysterieux je predstavljen 2017.

Perfume rating: 4.00 out of 5 with 1 votes.

Mirisna piramida

Gornje Note
Šafran Začini

Srednje Note
jasmin Sambac Cashmeran

Baza Note
Bijeli mošus Vanilija

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Advertisement

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Alien Musc Mysterieux by Mugler.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Alien Musc Mysterieux Komentari na Parfeme

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Mugler Alien Musc Mysterieux parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Mugler Alien Musc Mysterieux, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Alien Musc Mysterieux od Mugler kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Alien Musc Mysterieux od Mugler predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe orijentalni drveni
Al-Rehab Rehab Parfum d`Empire Equistrius Keiko Mecheri Patchoulissime L`Erbolario Sandalwood Les Nereides Oppoponax becker.eshaya Golden Amber Halle Berry Halle Molinard Patchouli Fragonard Zizanie Hermes Eau des Merveilles Pegase Angel Schlesser Oriental Dream Avon Turn 4XT

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: