Dizajneri » M » cvjetni drveni mošusni « Grupe

Aoud Roses Petals Montale za žene

Aoud Roses Petals Montale za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 3
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imam: 3 Imala/o: 1 Želim: 3

glavni akordi
ruža
fresh spicy
drvene note
oud drvo
vreli začini
aromatic

Montale Aoud Roses Petals je neobična i kompleksna cvjetno-drvena kompozicija u kojoj duboki i raskošni miris plemenitog drveća (ouda, Tika, kedra, Guaiac) i začina (šafran) prethode somotne note crvene ruže i ostaju na vašoj koži satima. Aoud Roses Petals je predstavljen 2005. Parfem je kreirao Pierre Montale.

Perfume rating: 4.00 out of 5 with 3 votes.

Mirisne note

Agar ili oud Drvo Tik Kedar Drvo Guaiac Šafran Geranium Amber Čajna ruža

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Aoud Roses Petals by Montale.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Aoud Roses Petals Komentari na Parfeme

divina
divina

Prelepo. Nisam očekivala da mi se ovoliko dopadne parfem ovog sastava i grupe, mada volim i oud i sve ostale sastojke osim ruže...ali, kada je dobro začinjena, kao ovde, i nije tako bezlična i dosadna, a i ovde ruža nije ona otužna.
Miris počinje hladnim i svetlim tonovima drvene svežine, dosta jak i impresivan. Ubrzo se smiruje i deluje više muški nego ženski. Ne sladi, nije mekan već na granici oštrine.
Posle nekih 1h i kasnije, postaje nešto topliji i raskošniji, ostaje svetlih tonova, još malo se smekša i zapravo jako liči na prvi Agent Provocateur, samo je ovo neka izvornija, orijentalnija verzija koja meni deluje nosivije. Ovo bi bio jedan od najlaganijih i najsvetlijih mirisa koje bih rado imala.
Od nekoliko koje sam probala iz Aoud serije, ovaj se najduže drži i najjače miriše, ali i dalje vrlo umereno, ostali su mnogo slabiji.

Nov
07
2008
sandrina_bambina
sandrina_bambina

Latice ruže su krhke i nežne samo u nazivu mirisa, u kompoziciji se miris ruže provlači raskošno i čini mi se pravolinijski, i gura izmedju (bar za moj nos) agresivnih nota Ouda i drveta.

Intenzivan, skoro brutalan Oud, koji mi je beskrajno zanimljiv ali, za mene, nenosiv u ovolikoj količini i jačini, otvara miris metalnim, svežim, oštrim udarom. Zaista miriše na medicinske preparate ili metalne limenke zagrejane na suncu.

U svim mirisima koje sam probala, Montale zaista otkriva tajne arapske parfimerije, strast, vrelinu, temperament, bogatstvo života.

Kada se miris stiša, tj Oud stiša, tek se tad ružine latice, začinjene šafranom, pokazuju u najboljem svetlu.
Sve pohvale za kreacije, zaista, svaki vredi upoznati i probati, ali ja sa Oudom u ovom i drugim Montale parfemima sa ovim sastojkom, mogu da se družim možda jedino u vreme hladne zime, da ga oštar vazduh nekako ublaži.

Nov
04
2008
jeca
jeca

Prekrasna ruža sa plemenitom ostrinom agarwooda, poigrava svojim nijansama: nježna i intenzivna, plemenita. Nesto slicno, samo moyda malo rafinirano, osjetila sam u parfemima Al-Rehab. Ovo je arapska klasika, čiju ljepotu često ne možemo shvatiti odmah, samo kroz navikavanje i razumjevanje.

Jun
05
2008
gost_etna
gost_etna

konacno sam testirala mirise Montale, svi su mi se pomijesali na kraju ali mogu reci da imaju svoju specificnost, jako su kvalitetni ma ukratko
nesto prekrasno, mirise raskosno , bogato, postojano, prate vas tijekom cijelog dana, nisu ono na sto smo mi ovdje navikli , to su orijentalni mirisi , predivno :-)

Aug
10
2007

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Montale Aoud Roses Petals parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Montale Aoud Roses Petals, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Aoud Roses Petals od Montale kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Aoud Roses Petals od Montale predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Kome se svidja ovo takođe voli
Montale Black Aoud Guerlain Guerlain L`Instant Magic Elixir Kenzo Flower by Kenzo Oriental Lalique Lalique Le Parfum Byredo Rose Noir Kenzo Kenzo Jungle L'Elephant Guerlain L'Instant Magic Christian Dior Midnight Poison The Body Shop Woody Sandalwood Perfume Oil Bond No 9 New York Oud Jean Patou Joy Montale Patchouli Leaves Linari Acqua Santa The Body Shop Ananya Perfume Oil Parfum d`Empire Equistrius Tom Ford Noir de Noir Narciso Rodriguez Narciso Rodriguez For Her Montale Attar Comme des Garcons Comme des Garcons Series 2 Red: Rose Les Parfums de Rosine La Rose de Rosine

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: