Dizajneri » M » orijentalni cvjetni « Grupe

Noix de Tubereuse Miller Harris za žene

Noix de Tubereuse Miller Harris za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 9
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imam: 2 Imala/o: 6 Želim: 3

glavni akordi
cveće
balsamic
tuberoza
puderaste note
belo cveće
slatke note

Noix de Tubereuse je predstavljen 2003. godine, i kreiran od aroma mimoze i ljubičice u vrhu, sa kraljicom tuberozom iz Grasse u srcu mirisa, i donjim notama tonke, korenom irisa, amberom i Nulu balsamom u bazi. Parfem je kreirao Lyn Harris.

Perfume rating: 4.43 out of 5 with 9 votes.

Mirisna piramida

Gornje Note
Mimoza (Acacia) Ljubičica

Srednje Note
Tuberoza detelina

Baza Note
Mahune Tonke Korijen irisa Smole

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 1
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 2
 
ogroman 0
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Noix de Tubereuse by Miller Harris.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Noix de Tubereuse Komentari na Parfeme

Viola Odorata
Viola Odorata

Jedan od onih parfema koje se nikako ne mogu odlučiti kupiti. U njegovim top notama me nešto iritira, je li to mimoza...ne mogu odrediti. Kad se malo slegne, jako je fin, baš kremast, tuberoza jako dobro sjeda na ovu bazu pa mi se čini kao neki parfemski nektar, medena tuberoza bi bila najbolji opis.
Ali taj početak, opet mu se vraćam... Dogodilo mi se već par puta da sam bila u parfumeriji pred gotovim činom kupnje ovog parfema da bi se na kraju okrenula i otišla. I kupila neki drugi. Ma ne neki, poprilično njih. Ali, još uvijek razmišljam o njemu i još uvijek mi je na listi želja, i dok ga sada udišem, 4-5 sati nakon nanošenja je naprosto predivan!
Mislim da ću ga na kraju ipak kupiti.

Dec
28
2010
astrid
astrid

posve se slažem s jelom. meni također ovaj miris uopće nije "pink", a pogotovo ne "pink žvaka".

kremast je, mekan i topao i više nekako mljac-mljac... ako ćemo se igrati asocijacija na boju, onda bi to prije bila neka topla narančasta i sunčano žuta i zaista prije asocira na tortu ili kremaste kolače, kao što jela kaže, nego na pink žvake.

Oct
18
2009
jela011
jela011

Ja i Luca Turin se izgleda nikada necemo sloziti. On ovaj miris naziva *pink zvaka tuberoza*. Meni je Fracas mnogo vise tuberoza sa slatkom pink zvaka notom. Ova tuberoza je kremasta i slatka, ali mnogo vise lici na fil za tortu nego na zvaku. Fin miris, ali nije me toliko impresionirao da bih ga kupila.

Oct
18
2009
astrid
astrid

miller harris parfemi me u principu nisu osvojili, ali ova tuberoza je vrlo lijepa, ugodna, mekana, topla i ženstvena.

već gornje note, kad sam ga tek špricnula, bile su mi vrlo ugodne - pretpostavljam da bi još ugodniji bio zimi.

ova tuberoza nije ona 'opaka', razmetljiva, koja guši i davi, ona preopojna i prezahtjevna za nošenje, nego nekako 'prijateljska', topla, mekana i lijepa.

čini mi se da miris nije prejak i da možda nije naročito dugotrajan (nekako su mi top note bile apsolutno najbolje, srednje note već dosta slabije i manje interesantne, a drydown već možda malo neosjetan, preslab) - trebala bih ga još koji put probati, da steknem bolji dojam koliko je 'stabilan'.

voljela bih vidjeti što moj suprug (i još pokoji muškarac) misli o njemu, jer navodno muškarci ne vole miris tuberoze, naprotiv - često im je navodno odbojan, a žene ga navodno vole. za mene je tuberoza uvijek pod znakom pitanja - hoću li je moći nositi (pogotovo na duži rok) ili će mi biti prenaporna.

ovo je zlatni, mekani, topli miris i mislim da ću još malo provjeriti kako bi mi sjeo.

Oct
17
2009
BlueBell
BlueBell

O ovom sam parfemu čula pozitivne dojmove i prije nego što sam ga isprobala. Bila sam jako skeptična jer se moje viđenje tuberoze svodi na Guerlenovu Mahoru i Vercace Blonde - za mene dvije potpuno nenosive ubijajuće tuberoze. Prvi dojam je bio iznenađujući jer to nije otrov koji ubija nego prekrasna zavodljiva, putena, sexy tuberoza koja me je potpuno opčinila kao da ju je "skuhala" neka vještica od tajnih afrodizirajućih sastojaka u svom velikom crnom kotlu u dubokoj šumi s namjerom da mi pomuti razum...

Mar
09
2009

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Miller Harris Noix de Tubereuse parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Miller Harris Noix de Tubereuse, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Noix de Tubereuse od Miller Harris kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Noix de Tubereuse od Miller Harris predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

beauty at ebay
Kome se svidja ovo takođe voli
Isabey Isabey Gardenia Acqua di Parma Acqua di Parma Iris Nobile Nicolai Parfumeur Createur Kiss Me Tender Chanel Les Exclusifs de Chanel Coromandel Profumum Roma Soavissima Isabey Isabey Fleur Nocturne Christian Dior Cruise Collection Escale Aux Marquises Juliette Has A Gun Citizen Queen Robert Piguet Baghari 2006 Montale Attar Tom Ford Black Orchid Voile de Fleur Profumum Roma Dambrosia Lorenzo Villoresi Teint de Neige Christian Dior Cruise Collection - Escale a Portofino Christian Dior Midnight Poison Profumi del Forte By Night White Chloe Love Eau Intense Frederic Malle Une Rose Profumum Roma Fiori d'Ambra Amouage Ciel Pour Femme

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: