Dizajneri » M » orijentalni cvjetni « Grupe

Histoire d`Eau Mauboussin za žene

Histoire d`Eau Mauboussin za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 7
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imam: 9 Imala/o: 3 Želim: 3

glavni akordi
fresh spicy
aromatic
koža
vreli začini
citrus
Slike
Histoire d`Eau Mauboussin za žene Slike Histoire d`Eau Mauboussin za žene Slike

Ženski parfem Histoire d`Eau, predstavljen je 2002 godine u orijentalno-cvetnoj kompoziciji.

Otvara se notama mandarine i ylang-ylanga, u srcu su kardamon, biber, muškatni oraščić i Guaiac drvo, dok donje note uvode akorde kože, mira, mošusa, i ambera.

Parfem je dizajnirala Christine Nagel, a bočicu Thierry de Baschmakoff. Bočica je dostupna u količini od 40 i 75ml edt.

Perfume rating: 4.60 out of 5 with 7 votes.

Mirisna piramida

Gornje Note
Mandarina Ylang-Ylang

Srednje Note
Muškatni orah Biber Kardamon

Baza Note
Koža Mirta Amber mošus

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Histoire d`Eau by Mauboussin.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Histoire d`Eau Komentari na Parfeme

duby
duby

Izvrstan komentar Yalde..slažem se i ja-začinsko, gurmansko, pa tek onda orijentalno..cvjetno ne bih rekla. Postojan, originalan, sladak, gorak, slojevit, kameleonski..mijenja se iz minute u minutu i to mu daje izuzetnu intrigantnost. Prvi Mauboussin je jedan od mojih najdražih mirisa i baš sam sretna da me i ovaj oduševio iako ostavlja sasvim drugačiji dojam. Visoke visoke ocjene za sve one atribute koje cijenim i volim kod parfema. I napokon, još jedan BRAVO!!!

Oct
10
2010
Yalda
Yalda

Ja bih ga pre svrstala u orijentalno-začinske perfeme. Na samom početku, oseti se kombinacija narandžine kore, bibera i muškatnog oraščića, koja mu daju oštrinu koju bi pre očekivali od muškog parfema. Nedugo zatim, sledi topla, slatka ambra prožeta oporom gorčinom začina i kože. Čini se, kao da se ova dva akorda međusobno bore za prevlast, tako da se jednog momenta oseti slatkoća, da bi je odmah smenila intrigantna gorčina.

Parfem ostaje da lebdi blizu kože, topao, slatkasto-gorkast do samog kraja. Verujem da bi se ovaj nesvakidašnji parfem dopao mnogim ljubiteljima začina, naročito onima sa malo osetljivijim nosem kojima je Kenzo Jungle npr prejak.

Jan
14
2010
vjje
vjje

Moj omiljeni parfem koji tražim godinama...želim da ,ponovo, osetim tu sreću
i radost kada osetim njegov divan sexy miris

Nov
19
2008

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Mauboussin Histoire d`Eau parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Mauboussin Histoire d`Eau, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Histoire d`Eau od Mauboussin kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Histoire d`Eau od Mauboussin predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Kome se svidja ovo takođe voli
Hermes Elixir des Merveilles Estée Lauder Sensuous Estée Lauder Sensuous Noir Jean Paul Gaultier Classique Eau de Parfum Narciso Rodriguez Narciso Rodriguez For Her La Prairie Life Threads Gold Pierre Balmain Ambre Gris Christian Dior Dune Serge Lutens Un Bois Vanille Givenchy Amarige Mariage Mugler Innocent Boucheron Boucheron Montblanc Femme de Montblanc Jette Joop Jette Christian Dior Dior Addict Avon Today Yves Saint Laurent Cinema Chloe Love Mugler Angel Ralph Lauren Safari

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: