Dizajneri » M » citrusni aromatični « Grupe

L`ile Bleue Manuel Canovas za žene

L`ile Bleue Manuel Canovas za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 0
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Želim: 2

glavni akordi
citrus
aromatic
balsamic
pačuli
mošusne note
vreli začini

Les Fantaisies Parfumees Collection je kolekcija od pet mirisa predstavljenih 2007. godine, koji prate tragove putovanja dizajnera Manuela Canovasa. Kolekcija prikazuje fantastični svet pun boja, olfaktorne kontraste, i raspoloženja koja obavijaju nosioca u njegovom aromatičnom univerzumu. Paleta prirodnih sastojaka iz svih krajeva sveta, ovu kolekciju čini jedinstvenom, luksuznom i bogatom, uz kreativni pečat dizajniranih motiva koji se prepliću sa osnovnim umetničkim izražajem i nasledjem, kreacijom materijala Manuel Canovas brenda.

Parfemi su nazvani: Anse Turqouise, Ballade Verte, L`ile Bleue, Pink Riviera i Route Mandarine.

L`ile Bleue je ženski iris predstavljen 2007. godine, koji svojim visokim notama donosi iskričavi i blistavi citrusni talas prepun radosnih aroma. Sicilijanska mandarina, narandža iz Floride, kalabrijski bergamot, sicilijanski limun, u savezu sa sočnom breskvom, kajsijom, turskom ružom i žalfijom, otvaraju ovu mirisnu sagu. Srce je sačinjeno od indonežanskog pačulija, indijske sandalovine i đurđevka, dok donje note uvode beli mošus, amber i benzoin iz Siama. Parfem je dostupan u količini od 100ml edp.

Mirisna piramida

Gornje Note
Žalfija Kajsija Sicilijanska mandarina Narandža Breskva Bergamot Turska ruža Sicilijanski limun

Srednje Note
pačuli Sandalovo drvo Đurđevak

Baza Note
Benzoin iz Siama Amber Bijeli mošus

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about L`ile Bleue by Manuel Canovas.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

L`ile Bleue Komentari na Parfeme

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Manuel Canovas L`ile Bleue parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Manuel Canovas L`ile Bleue, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite L`ile Bleue od Manuel Canovas kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema L`ile Bleue od Manuel Canovas predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe citrusni aromatični
Lancome Miracle Homme L'Aquatonic Carolina Herrera 212 Men on Ice 2006 Givenchy Monsieur de Givenchy Marc Jacobs Splash - The Grapefruit 2008 Guerlain Petite Guerlain Bogner Bogner Man Classic Summer Edition Czech & Speake Citrus Paradisi Demeter Fragrance Fiery Curry Stila Jade Blossom Bath and Body Works Citron En Voyage Perfumes Havane pour Homme Lord`s Jester Helios

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: