Dizajneri » L » orijentalni gurmanski « Grupe

Fleur de Minuit Midnight Flower Lolita Lempicka za žene

Fleur de Minuit Midnight Flower Lolita Lempicka za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 2
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imam: 2 Imala/o: 1 Želim: 32

Slike
Fleur de Minuit Midnight Flower Lolita Lempicka za žene Slike Fleur de Minuit Midnight Flower Lolita Lempicka za žene Slike Fleur de Minuit Midnight Flower Lolita Lempicka za žene Slike

Još jedna bajka stiže nam iz kuće Lolita Lempicka. Ovog puta Novogodišnja, i to priča o jednom cvetu, retkom cvetu, ponoćnom. Ime joj je L`eau d`Minuit 2007 Fleur de Minuit, raskošna i nevina u isti mah.

Novo izdanje parfema bajkovite Lolita Lempicka, naslednica je L`eau d`Minuit iz 2004. godine, i predstavljena je u limitiranom izdanju, 2007 godine, i specijalnoj bočici uz romantični naziv, uz kolekciju u koju je uključen solid perfume (kruti parfem) i mirisna sveća (Bougie Parfum), dizajnirane i okićene u istoj formi kao bočica.

Fleur de Minuit, retki i predivni cvet ponoći, stiže u koncentraciji parfemske vode i dostupnoj količini od 80ml. Takodje i kao slavljenička jer obeležava desetogodišnjicu od izlaska njenog prvog parfema Lolita Lempicka.

U duhu novogodišnjeg slavlja i odbrojavanja dana do dolaska Deda Mraza, tačno u ponoć, ovaj parfem ostvaren je u bočici u obliku jabuke ukrašene srebrnim cvetovima, koji deluju kao da su zaleđeni na ponoćnom mrazu. Intenzivniji je od predhodnice i pomalo veštičiji !!!

"Cvet Ponoći" se može naći u količini od 80ml pure perfume, 1.7grama solid perfume i 180grama mirisne sveće Bougie Parfume.

Perfume rating: 4.00 out of 5 with 2 votes.

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Advertisement

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Fleur de Minuit Midnight Flower by Lolita Lempicka.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Fleur de Minuit Midnight Flower Komentari na Parfeme

loli_pop
loli_pop

svi lolitini mirisi su mi preslatki

May
05
2009
Eyla
Eyla

danas sam bila u Martimexu u Zagrebu pomirisati ga jer me privukla ta bocica u njihovom izlogu. zena mi je dala da pomirisem Fleur Defendue jer je to navodno isti miris, ali da ga oni nemaju u toj bocici niti su ga dobili u hrvatskim parfumerijama. upitala sam kako to da onda imaju tu bocicu u izlogu, na sto je odgovorila da su dobili takav izlog i tako ga postavili. mene je to strasno razocaralo... gdje bi se onda to uopce dalo nabaviti?!

Jan
12
2009
Pcelica Maja
Pcelica Maja

pomirisala sam ga nocas na tuniskom aerodromu u frisopu...jos sam ocarana....tako je topao,sladak i mekan da sam odmah pomislila na detinjstvo,bakinu kuhinju i pozelela sve ponovo....Iako sam kupila neki drugi nocas,mislim da je ovo parfem koji zelim da imam u buduce...

Sep
20
2008
Pcelica Maja
Pcelica Maja

Zelim ovaj parfem i zelela bih da proban neki Lolitin-jos nijedan nisam imala...

Sep
01
2008
Marie
Marie

meni je isti kao i onaj prvi, samo varijacija na temu

Feb
21
2008
bony
bony

predivna bocica.Jel ga je neko pomirisao?

Jan
19
2008
gost_°°..kraŁjica..°°
gost_°°..kraŁjica..°°

najjjjsssss parfuuummm..
mislim..0n0..najnajjsavršeniji parfemm..JAP.. xD ..

Jan
09
2008
Donna33
Donna33

Gdje se u HR može naći ?
Bočica je prekrasna :)

Nov
17
2007
Liliana
Liliana

Savršeno! Bočica je zakon, i sviđa mi se opis parfema...orijentalni vanilni...mmmljac!

Nov
17
2007
jele
jele

uf, želim!

Nov
17
2007
nina06
nina06

prekasno, predobar dizajn...

Nov
17
2007

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Lolita Lempicka Fleur de Minuit Midnight Flower parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Lolita Lempicka Fleur de Minuit Midnight Flower, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Fleur de Minuit Midnight Flower od Lolita Lempicka kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Fleur de Minuit Midnight Flower od Lolita Lempicka predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe orijentalni gurmanski
Chopard Wish Pure Giorgio Armani Emporio Armani Lei Comptoir Sud Pacifique Vanille Citrus Montale Chocolate Greedy Eau Jeune Eau Jeune Possesion Deborah Vaniglia Demeter Fragrance Mulled Cider Demeter Fragrance Jelly Belly Sugar and Spice Corine de Farme Douceur Nature Vanilla Laurence Dumont Vanille Chocolat Yves Rocher Marron de Noel Yves Rocher Folies de Saisons L'Esprit Dans Les Etoiles En Hiver

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: