Dizajneri » L » orijentalni cvjetni « Grupe

Ladies Lee Cooper Originals za žene

Ladies Lee Cooper Originals za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 0
ženski 25- 25+
muški 25- 25+


glavni akordi
cveće
citrus
fresh
voćne note
drvene note
balsamic
Slike
Ladies Lee Cooper Originals za žene Slike

Popularni brend Lee Cooper lansira mirisni duo pod nazivom Lee Cooper Original Ladies i Lee Cooper Gentlemen. Mirisi se mogu naći na tržištu od proleća 2010. godine.

Žensko izdanje Lee Cooper Ladies kreirano je u cvetno-orijentalno-drvenoj koncepciji kao miris koji predstavlja inspirativne kreacije brenda. Voćna harmonija agruma i reskog voća na početku (yuzu, liči, crvene ribizle), stapa svoje arome sa nežnim i ženstvenim cvetnim srcem u kome su božur, cvetovi mandarine i frezija, koji se odmaraju na osnovi od bourbon vanile, sandalovine i pačulija. Miris je dostupan u količini od 40 i 100ml edt.

Mirisna piramida

Gornje Note
Yuzu Сrvena ribizla Liči

Srednje Note
Božur cvijet mandarine Bijela frezija

Baza Note
Sandalovo drvo pačuli Vanilija

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Advertisement

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Ladies by Lee Cooper Originals.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Ladies Komentari na Parfeme

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Lee Cooper Originals Ladies parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Lee Cooper Originals Ladies, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Ladies od Lee Cooper Originals kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Ladies od Lee Cooper Originals predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe orijentalni cvjetni
Guerlain Nahema Guerlain Chamade Carolina Herrera Crystal Chic Mariah Carey M Al-Rehab Balkis Marks and Spencer Truly Cherish Romea D`Ameor The Great Empresses of Japan Bath and Body Works P.S. I Love You Antoine & Lili Holy Champa Queen Latifah Queen of Hearts S.T. Dupont Miss Dupont Simone Cosac Profumi Trama

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: