Dizajneri » L » aromatični vodeni « Grupe

Verdon L`Occitane en Provence za muškarce

Verdon L`Occitane en Provence za muškarce
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 4
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imam: 1 Imala/o: 2 Želim: 4

glavni akordi
aromatic
zelene note
citrus
fresh spicy
morske note
Slike
Verdon L`Occitane en Provence za muškarce Slike

L`Occitane lansira novi muški miris u pratnji čitave kolekcije za negu tela nazvan Verdon po nacionalnom parku Verdon i kanjonom drugim po veličini u svetu. Poređenje prirodnih dobara i lepota sa prirodnim esencijama kompozicija i sastojaka nove kolekcije je krajnje logično za kreatore ove kuće. Novom kolekcijom L`Occitane ističe i brigu za očuvanje prirode, koja je osnovna tema izdanja. Ambalaža korišćena za pakovanje kolekcije može se reciklirati nakon što joj se ukloni navojni čep.

Toaletna voda za muškarce Verdon je prvi vodeni miris L`Occitane kuće namenjen muškarcima. Kreiran je od svežih videnih aroma asocirajući na brzake u klisurama Verdon, uz aromatičnu svežu nanu i limun. Miris je dostupan u količini od 50ml edt.

Pored toaletne vode kolekcija ubraja niz proizvoda za negu tela istih mirisnih nota. Među njima možete odabrati Verdon Pure Face Wash od 150ml, Verdon Energy Moisturizer 100ml kao i Verdon Invigorating Shave u pakovanju od 100ml. Verdon je predstavljen 2010.

Perfume rating: 4.33 out of 5 with 4 votes.

Mirisna piramida

Gornje Note
Bergamot Limun

Srednje Note
Nana lavanda

Baza Note
Kedar Morske note

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 1
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 1
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Advertisement

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Verdon by L`Occitane en Provence.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Verdon Komentari na Parfeme

rapalista
rapalista

Veoma osvjezavajuca toaletna voda, misljenja sam da je ovaj proizvod kao i vecina L'occitane parfema i toaletni voda preskup, mada kvalitet jeste na nivou... Cijena - cist bezobrazluk.

May
28
2012
ROBERTO
ROBERTO

Miris prepun mente, mente i mente. U početku zbuni ogromnom količinom svježine koja najviše podsjeća na rijeku prepunu leda,zanimljiv miris. Ide prema klasičnijim mirisima, kolonjskim vodama (ako me razumijete)

Jul
20
2010

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o L`Occitane en Provence Verdon parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis L`Occitane en Provence Verdon, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Verdon od L`Occitane en Provence kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Verdon od L`Occitane en Provence predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe aromatični vodeni
Giorgio Armani Acqua di Gio Davidoff Cool Water Monotheme Fine Fragrances Venezia Aqva Marina Bvlgari Aqva Pour Homme Marine Nautica Nautica Sunset Voyage Stephanie de Saint-Aignan Embruns d`Ambre Calypso Christiane Celle Calypso Marine The American Line Navy - Liberty James Heeley Sel Marin Marina Yachting Marina Yachting Carol`s Daughter Ocean Tommy Bahama Set Sail Martinique

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: