Dizajneri » L » citrusni aromatični « Grupe

The Bergamote - Bergamot Tea L`Occitane en Provence za žene i muškarce

The Bergamote - Bergamot Tea L`Occitane en Provence za žene i muškarce
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 1
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imam: 3 Imala/o: 7 Želim: 3

glavni akordi
citrus
zelene note
fresh spicy
aromatic
vazdušaste note
vreli začini
Slike
The Bergamote - Bergamot Tea L`Occitane en Provence za žene i muškarce Slike

Bergamot Tea je predstavljen u aprilu 2009. godine, kao citrusno-aromatični miris kuće L'Occitane. Za sastav ovog mirisa korišćen je kalabrisjki bergamot, uz voćne note mandarine i grejpa koji doprinosi specifičnim lajt nijansama. Dodir kardamona, uz drveno-začinski akord crnog čaja, koji uokviruje kompletan doživljaj kontrastnim aromama. Miris je dostupan u količini od 100ml edt, 20ml edt, solid parfem 10g, kupka 250ml, mlečni body mist 250ml, krema za ruke 75ml, pot-pourri 100g.

Perfume rating: 5.00 out of 5 with 1 votes.

Mirisne note

Bergamot Mandarina Grejpfrut Kardamon čaj

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Advertisement

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about The Bergamote - Bergamot Tea by L`Occitane en Provence.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

The Bergamote - Bergamot Tea Komentari na Parfeme

jasmine
jasmine

slažem se sa palmirom,što se tiče samog mirisa sve ok,jako fin i osvježavajući al ispari prije nego se i našprica.probala sam i ostale proizvode za tjelo iz te linije i isto tako body mist koji je sličan tekućem mljeku je nepostojan do bola.

Jun
24
2009
palmira
palmira

Prijatan, osvježavajuć miris.Malo podsjeća na njihov "bijeli čaj", ali je maštovitije kreiran. Prvo se osjeti svježina citrusa zatim elegancija crnog čaja i na kraju zagolica začin.Meni je to najuspjelija kreacija od svih čajnih nota,ali...totalno je nepostojan.Ispari u trenu.Najnepostojaniji miris koji sam ikad probala.Baš šteta...

Jun
24
2009

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o L`Occitane en Provence The Bergamote - Bergamot Tea parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis L`Occitane en Provence The Bergamote - Bergamot Tea, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite The Bergamote - Bergamot Tea od L`Occitane en Provence kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema The Bergamote - Bergamot Tea od L`Occitane en Provence predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe citrusni aromatični
Calvin Klein CK One Summer 2006 Davidoff Cool Water Deep Summer Fizz L`Occitane en Provence Eau du Badian Cereus Cereus No.4 Aveda Chakra 5 Creativity Carthusia Mediterraneo Ginestet Sauvignonne Shu Uemura Fleur de Source Hermes Concentre d`Orange Verte Yves Rocher Antartic Reedition 2008 O Boticario Acqua Brasilis Keiko Mecheri Tarifa

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: