Dizajneri » I-K » citrusni aromatični « Grupe

Artisan John Varvatos za muškarce

glavni akordi
citrus
belo cveće
fresh spicy
slatke note
bilje
Slike
Artisan John Varvatos za muškarce Slike Artisan John Varvatos za muškarce Slike

Nakon vintage koncepcije predhodnika, treći, muški miris Artisan, biće predstavljen tržištu u martu 2009. Koncipiran kao citrusno-biljni miris, najava i reprezent proleća i svežeg vazduha, kreiran je u saradnji John Varvatos i Rodrigo Flores-Roux iz Givaudan, koji je radio i na predhodnim mirisima Varvatosa.

Miris se otvara sicilijanskim klementinama, voćkom tangelo, meksičkim tangerinama uz aromatičnu majčinu dušicu, španski majoran i grčku lavandulu. U srcu su cvetovi severno-afričke narandže, umiksani sa indijskom biljkom murraya, kombinacijom jasmina i narandže, sastojkom koji je korišten i u spravljanju prvog mirisa. Uz cvetne note u srcu su i tri vrste đumbira: nigerijski, kineski i takozveni "purple ginger" razvijen u Givaudan laboratoriji. Osnova parfema Artisan sačinjena je od drveta Kephalis i Geaorgewood, uz amberasti Belleambre i mošusni Serenolide.

Bočicu je radio Jon Cisler Design, slične forme predhodnih bočica. Parfem je dostupan u količini od 75ml i 125ml edt.

Perfume rating: 4.50 out of 5 with 2 votes.

Mirisna piramida

Gornje Note
Klementina Tangerina Majčina dušica Majoran

Srednje Note
Cvijet narandže Džumbir lavanda jasmin

Baza Note
Drvene note Amber mošus

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 1
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 1
 
ogroman 0
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Artisan by John Varvatos.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Artisan Komentari na Parfeme

rogerijames
rogerijames

E pa ovo je baš fino. Ko bi rekao, staviš 4 komada različitih parfema i neki se uvek probije, pa je i mene i moju dragu baš razveselio.
Fini neki citrusi, sveže cedjeni, no nekako mislim da je ovde akcenat na kori istih. Nešto ne volim taj termin "cedjeni" odma' mi u glavi Jamie Oliver kako onako cedi limune preko ruke, pa mulja salatu, 'bem ti higijenu...
No da se vratim na miris. Dakle, fin, lep, čist prozračan, bočica lepa, slama okolo, vrlo originalno, kora razni limuna i bilja unutra, ali svakako kvalitetna mešavina.
Dakle limun i slama, ocena 10-ka!

Jun
10
2016
red_dress
red_dress

haha gost,baš si me nasmijao..pa istina da,baš kao čutura! treba ju stavit u neku birtiju da se vidi jel bi zeznulo koju mušteriju il bi nastavila pit iz te čuture :D al sve u svemu,odličan dizajn,originalnost je bila na djelu..

Aug
31
2009
gost_
gost_

bočica izgleda kao čutura za rakiju

Aug
31
2009

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o John Varvatos Artisan parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis John Varvatos Artisan, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Artisan od John Varvatos kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Artisan od John Varvatos predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe citrusni aromatični
Calvin Klein CK One Carrera Carrera Emotion Giorgio Armani Summer Mania Eau Fraiche pour Homme Lalique Louxor de Lalique Cartier Eau de Cartier Concentree Edition Limitee 2007 Guerlain Eau de Cologne du 68 Histoires de Parfums 1828 Jo Wood Organics Amka Guerlain Eau de Guerlain O Boticario Acqua di Colonia Citrus Lisa Hoffman French Clary Sage Amway Opportune

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: