Dizajneri » F-H » cvjetni drveni mošusni « Grupe

Bosque Humiecki & Graef za žene i muškarce

Bosque Humiecki & Graef za žene i muškarce
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 1
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Želim: 2

glavni akordi
zelene note
mošusne note
žuto cveće
fresh
drvene note
aromatic
Slike
Bosque Humiecki & Graef za žene i muškarce Slike Bosque Humiecki & Graef za žene i muškarce Slike Bosque Humiecki & Graef za žene i muškarce Slike

Kolekciji mirisa niche kuće Humiecki & Graef priključen je još jedan miris nazvan Bosque. Unisex izdanje prdstavljeno je 2010. godine inspirisano intimnim osećanjem bitisanja u trenutku vremena, podsećajući da je svakom od nas potrebno da neko vreme budemo sami sa svojim mislima i osećanjima, daleko od buke gradskih gužvi.

Sveža kompozicija kreirana je sa namerom da unese savršeni balans i čistoću. Senzualno iskustvo obećavaju note absoluta narcisa, grejpa, jagorčevine i šafrana u neobičnoj kombinaciji sa Buffalo travom, mošusom i vetiverom. Miris je dostupan u bočici od 100ml edt.

Perfume rating: 4.00 out of 5 with 1 votes.

Mirisne note

Narcis Šafran Grejpfrut Trava mošus vetiver Jagorčevina

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Advertisement

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Bosque by Humiecki & Graef.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Bosque Komentari na Parfeme

Leukothea
Leukothea

Izbrisala sam stari komentar jer let's face it, nije rekao ništa o samom mirisu.
Isprobavam stare sempliće i s desne ruke mi plamti dulcis in fundo, guta sve pred sobom, a ovaj jadničak bori se kroz sparinu. Iako narcise ne volim - sve to mene uvijek podsjeća na trulo lišće - ovdje je ta nota trulog lišća minimalna i ne smeta mi. Ostatak je jedna velika limunska krema, super light, dugotrajna i borbena na ovoj sparini. Nisam fan omekšivač mirisa ali ovaj me dobio.
Niche omekšivač za opuštanje.

Jul
06
2014

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Humiecki & Graef Bosque parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Humiecki & Graef Bosque, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Bosque od Humiecki & Graef kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Bosque od Humiecki & Graef predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe cvjetni drveni mošusni
Dolce&Gabbana By Givenchy Only Givenchy Princesse Marina De Bourbon Asteria Pino Silvestre Pino Blue Carolina Herrera 212 Splash 2008 Memento Italian Olfactive Landscapes 6 Marzo 2008 ore 11 - Piazza Duomo Ortigia Siracusa – Sicilia Paco Rabanne Ultraviolet Liquid Metal for Woman Salvador Dali Daring Gold Hilde Soliani Teatro Olfattivo Di Parma: Vecchi Rossetti Jesus Del Pozo On El Cliff Richard Dream Maker Honore des Pres I Love Les Carottes

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: