Dizajneri » F-H » aromatični vodeni « Grupe

HCO22 Hollister za muškarce

HCO22 Hollister za muškarce
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 0
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Želim: 1

Slike
HCO22 Hollister za muškarce Slike HCO22 Hollister za muškarce Slike

HCO22 miris surfa i plaže, upakovan sa aromama mora, energije, avanture, adrenalina, okeana. Ovaj parfem kreirao je J.M.Hollister, i dostupan je u količini od 50 i 75ml edt.

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 1
 
umjeren 2
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 1
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 1
 
radijalan 2
 
ogroman 2
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about HCO22 by Hollister.

Ovaj parfem me podsjeća na  
AbercrombieHOT
4 ne da

Advertisement

HCO22 Komentari na Parfeme

guest_
guest_

Stvarno super miriše ali nisam ga baš dugo osećao na sebi. Meni svaki parfem mirise lepo na svoj način, al najvise me muči to koliko dugo ostane.
Postoji izraz izlizan. Ako parfem može da bude izlizan ovaj to sigurno jeste ali mene to neće da spreči da ga koristim leti. Najbolji ambijent za njega je more, zrnca morske soli i užareni pesak nošen laganim povetarcem.

Mar
16
2016

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Hollister HCO22 parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Hollister HCO22, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite HCO22 od Hollister kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema HCO22 od Hollister predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe aromatični vodeni
S-Perfume S-Perfume v1.05 Jet Scent Mexx Mexx Ice Touch Man Paris Hilton Just Me for Man Davidoff Cool Water Woman Cool Summer Ineke Derring-Do L`Erbolario Nostos Julian Rouas Swing Maitre Parfumeur et Gantier Camelia Chinois S-Perfume S-Perfume Agonist Kallocain Truefitt & Hill Clubman Roccobarocco Piazza di Spagna Uomo

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: