Dizajneri » F-H » orijentalni drveni « Grupe

Gucci Guilty Absolute Gucci za muškarce

Gucci Guilty Absolute Gucci za muškarce
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 5
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imala/o: 1 Želim: 2

glavni akordi
drvene note
koža
aromatic
zemljane note
zelene note
životinjske note
Slike
Gucci Guilty Absolute Gucci za muškarce Slike Gucci Guilty Absolute Gucci za muškarce Slike Gucci Guilty Absolute Gucci za muškarce Slike

Gucci Guilty Absolute od Gucci je orijentalni drveni miris za muškarce. Ovo je novi parfem. Gucci Guilty Absolute je predstavljen 2017. Parfem je kreirao Alberto Morillas. Gornja nota je koža; srednje note su pačuli i Čempres; bazne note su drvene note i vetiver.

Perfume rating: 2.40 out of 5 with 5 votes.

Mirisna piramida

Gornje Note
Koža

Srednje Note
pačuli Čempres

Baza Note
Drvene note vetiver

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 3
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 1
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 1
 
umjeren 2
 
radijalan 1
 
ogroman 1
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Gucci Guilty Absolute by Gucci.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Gucci Guilty Absolute Komentari na Parfeme

ROBERTO
ROBERTO

Komentirano je već, "...napokon jedan muški miris u novim izdanjima". Stvarno bi se složio da je ovo među dizajnerskim koje probah najmuškija kompozicija. Koža kao da se vraća u područje interesa, no ovo vjerovatno neće biti HIT :)).
Zaista kožni, ali meni podjednako "petrolejski miris". Sjećam se kad sam se zalio dizelom na pumpi, na jedan način, taj smrad mi je bio Cool i stvarno ima nešto u tome da je to muška priča. Uglavnom kad mi neko spomene Fahrenhait kao primjer mirisa benzina, nisam to nikad ustanovio...svakako neka probaju ovo.
Da ne duljim, ovo je prekrasna kombinacija kože i petroleja/benzina sa elementima crnogorice koje osjećate dok hodate. Sa ruke Absolute ne treba porobavati. Tri šprica na vrat i furaj. Za istinske rockere definitivno, avanturiste i ljubitelje kompozicija koje nude priču i jedan poseban duh, ...dok ga nosim, smješak i savršeno opušteno raspoloženje. Ne vjerujte na prvi dojam sa ruke.
Projekcija loša, hvala Bogu i treba da je takva za ovaj tip mirisa. Ovo je nešto što treba dugo tinjati i osjećati se uz kožu i dok se ne unesete nekom u zonu komfora ili netko vama u zagrljaj. Što ne valja pravoj muškoj kožnoj torbi, čizmama i podvrnutim Rukavina kaki vojne košulje, avijatičarska jakna,...evo sad vidim da je i na reklami slično obučen lik...ali to je to, prava muška retro mladenačka priča

Mar
19
2017
Akunin
Akunin

Projekcija vrlo losa - ocajna, nestaje sa koze posle 4 sata ... Drvo i koza nije odvratan , kao sto kazu na fragnatici, ali daleko je od bilo cega dobrog .

Mar
09
2017
low rider
low rider

Gucci je definitivno napravio veliki iskorak sa ovim parfemom. Naglo skretanje od dosadnih Guilty parfema...pravo u provaliju. Šta je ovo?!?! Ako je Morillas hteo da eksperimentiše, Gucci mu je to definitivno i omogućio. Toliko sam očekivao od Absoluta. Čak ga i stavio na želim listu.
Danas je stigao u Jasmin. Taj široki osmeh u trenutku kad sam ga ugledao zamenio je već u sledećem mučan izraz lica. Kao da je neko stavio suvu gorku zemlju, parče gume i staru kožu u lonac, uključio ringlu na najače i čekao da sastojci pređu u tečno agregatno stanje i pomešaju svoje arome.
Jako neprijatan miris!
Nije kompleksan. Miris zemlje, gume i kože nepromenjeno isijava sa ruke već treći sat. Mislim da bi ovo čudo moglo da traje dugo ali ipak ruka ide pod vodu.
Nekada je zaista tanka linija između remek dela i potpunog promašaja. Hteli su nešto unikatno, to su i napravili ali da neka osoba pored mene ovako miriše ne bi se ja pomerio već bi tražio od nje da se pomeri od mene.

Feb
14
2017

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Gucci Gucci Guilty Absolute parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Gucci Gucci Guilty Absolute, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Gucci Guilty Absolute od Gucci kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Gucci Guilty Absolute od Gucci predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe orijentalni drveni
Diesel Zero Plus Masculine Serge Lutens Miel De Bois Naomi Campbell Mystery Pierre Cardin Revelation Energy L`Erbolario Sandalwood Marc O`Polo Marc O`Polo Midsummer Man Hors La Monde Shiloh Hermes Parfum des Merveilles 2006 Fred Hayman Touch With Love Animale Animale Animale for Men Nicole Miller Nicole Miller for Men Everlast Original 1910

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: