Dizajneri » F-H » cvjetni « Grupe

Violette Fragonard za žene

Violette Fragonard za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 0
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imam: 1 Želim: 3

glavni akordi
voćne note
slatke note
puderaste note
cveće
drvene note
Slike
Violette Fragonard za žene Slike Violette Fragonard za žene Slike Violette Fragonard za žene Slike Violette Fragonard za žene Slike Violette Fragonard za žene Slike Violette Fragonard za žene Slike

Fragonard će 2012. godinu proslaviti cvetovima ljubičice. Baš kao svake godine, Fragonard bira sastojak koji izdvaja i poklanja mu posebnu pažnju. U tu čast kreirana je toaletna voda koja nudi sveže i jasne akorde ljubičice, čije kapljice će nas radovati iznova i iznova, tokom cele ove godine. Svetao, ženstven i delikatan, buket ljubičica dolazi u staklenoj bočici od 50ml, ukrašen ilustracijom ljubičastih cvetova. Pored toaletne vode u ponudi su parfimisani sapuni od ljubičice, mirisna sveća a i specijalno pakovanje - set u pletenoj korpici u kojoj se nalazi 8ml mirisa, mali sapuni i peškirić sa ilustracijama ljubičica.

Mirisna piramida

Gornje Note
Narandža Kupina

Srednje Note
Ljubičica Ruža jasmin

Baza Note
Malina mošus

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 1
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 1
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Violette by Fragonard.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Violette Komentari na Parfeme

Athia
Athia

Na sajtu je potpuna lista sastojaka:

top note: crni ribiz, naranča
srednje note: ljubičica, ruža, jasmin
baza: mošus, maline

Gledajući sve sastojke na hrpi, ovo je očito cvjetno-voćni parfem, te sam u dilemi koliko u njemu ima baš neke autentične svježine ljubičice. S druge strane, Molinardova ljubičica je po sastojcima obećavala, no ispala je, eto, daleko od očeivanja. Ništa bez njuškanja. Čitava prezentacija linije je jako lijepa.

Feb
12
2012

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Fragonard Violette parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Fragonard Violette, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Violette od Fragonard kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Violette od Fragonard predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe cvjetni
Bvlgari Rose Essentielle Boucheron Miss Boucheron Victorio & Lucchino Hechizo Mugler Mirror Mirror Collection - Dis Moi, Miroir Masaki Matsushima Cherry Neil Morris Rainflower Alain Delon Samourai Woman Kenzo Flower by Kenzo Spring Fragrance Agatha Imperial Jade Costes Costes 2 Daisy Fuentes Dianoche Love Night Fiorucci Pin Up I M Sensual

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: