Dizajneri » F-H » cvjetni « Grupe

Pois de Senteur Fragonard za žene

Pois de Senteur Fragonard za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 1
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imam: 2 Želim: 1

glavni akordi
cveće
citrus
belo cveće
slatke note
puderaste note
ruža
Slike
Pois de Senteur Fragonard za žene Slike Pois de Senteur Fragonard za žene Slike Pois de Senteur Fragonard za žene Slike Pois de Senteur Fragonard za žene Slike Pois de Senteur Fragonard za žene Slike Pois de Senteur Fragonard za žene Slike Pois de Senteur Fragonard za žene Slike Pois de Senteur Fragonard za žene Slike Pois de Senteur Fragonard za žene Slike Pois de Senteur Fragonard za žene Slike

Nakon mirisne kolekcije sa četiri izdanja Fragonar's Garden (Le Jardin de Fragonard) predstavljene 2013. godine, Fragonard lansira novi miris i prateće proizvode posvećene cvetu slatkog graška. Pois de Senteur je nova mirisna linija lansirana u januaru 2014. godine koja najavljuje proleće i nudi neodoljiv arome ovog cveta osvežene vazdušastim notama, koje čine da kompozicija leprša kao leptiri u magičnim baštama.

Pois de Senteur nudi delikatne i romantične note startujući sa citrusima koji daruju blistavost i energiju kompoziciji. Blend bergamota i narandže ukrašen je cvetovima ljubičica i blago zaslađen vinogradarskom breskvom. U srcu kompozicije su cvetovi slatkog graška okruženi rascvetalim ružama i limunastim cvetovima đurđevka, dok je osnova romantično zagrejana vanilom, sandalovinom i mošusom.

Miris Pois de Senteur je dostupan u bočici od 50ml Eau de Toilette. Istoimena kolekcija sadrži set od četiri sapuna 4 x 50 g, pakovanje sa sapunom od 140 g, ukrasni tanjirić za sapun, mirisnu sveću od 200g i torbicu Sweet Pea.

Perfume rating: 5.00 out of 5 with 1 votes.

Mirisna piramida

Gornje Note
Bergamot Narandža Ljubičica Breskva

Srednje Note
Cvijet graška Ruža Đurđevak

Baza Note
Vanilija Sandalovo drvo mošus

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Pois de Senteur by Fragonard.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Pois de Senteur Komentari na Parfeme

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Fragonard Pois de Senteur parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Fragonard Pois de Senteur, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Pois de Senteur od Fragonard kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Pois de Senteur od Fragonard predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe cvjetni
Comme des Garcons Comme des Garcons 2 Flower Power Bijan DNA Pupa Very Flower Rosa Jean Charles Brosseau Ombre Rose L'Original Carla Bulgaria Roses Beauty Carla Opus Oils Burlesque: Gypsy Oriflame Diamond Musk M. Asam Blue Dreams Essentially Me Tangos Revlon Pink Happiness Ebba Los Angeles Miss Pilar Juicy Couture Peace, Love and Juicy Couture

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: