Dizajneri » F-H » cvjetni zeleni « Grupe

Muguet Fragonard za žene

Muguet Fragonard za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 0
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imala/o: 1 Želim: 1

glavni akordi
cveće
belo cveće
zelene note
drvene note
mošusne note
Slike
Muguet Fragonard za žene Slike Muguet Fragonard za žene Slike Muguet Fragonard za žene Slike Muguet Fragonard za žene Slike Muguet Fragonard za žene Slike Muguet Fragonard za žene Slike Muguet Fragonard za žene Slike Muguet Fragonard za žene Slike Muguet Fragonard za žene Slike

2013. godine, Fragonard slavi godinu đurđevka. Proteklih nekoliko godina bile su posvećene mimozi(2010), cvetu narandže (2011) i ljubičici (2012). Fragonard je pored toaletne vode, svake godine posvećivao posebnu pažnju čitavoj kolekciji kreirajući peškiriće, sapune, setove sa svim proizvodima zajedno, istih mirisnih nota.

Ove godine akcenat je na đurđevku, ženstvenom i elegantnom cvetu, koji u kombinaciji sa drugim cvetovima nudi pravu harmoniju aroma za nastupajuće proleće i leto. Kompoziciju otvaraju neroli i ružičasti biber; u srcu su jasmin, frezija i neodoljivi đurđevak, polegnuti na osnovu od mahovine, ambera, kedra i mošusa.

Novu mirisnu kolekciju sačinjavaju Muguet 50ml EDT, Muguet mirisna sveća, Muguet sapuni x4, Muguet sapun, Muguet miris za prostorije, i set gelom za tuširanje 8ml EDT, torbicom 25x25 i priveskom za ključeve. Parfem je kreirao Sonia Constant.

Mirisna piramida

Gornje Note
Neroli Ružičasti biber

Srednje Note
jasmin Đurđevak Bijela frezija

Baza Note
mošus Kedar Mahovina Amber

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Advertisement

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Muguet by Fragonard.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Muguet Komentari na Parfeme

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Fragonard Muguet parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Fragonard Muguet, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Muguet od Fragonard kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Muguet od Fragonard predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe cvjetni zeleni
L`Artisan Parfumeur Mimosa Pour Moi Christian Dior Dior Addict 2 Summer Breeze Shiseido Relaxing Fragrance Crabtree & Evelyn Sarawak Gap Gap Blue No.655 For Her Priscilla Presley Indian Summer Sarantis B.U. Wild Potter & Moore Tea Rose and Sage Demeter Fragrance Linden Omnia Profumi Onice IKKS Ikks Woman Royal Apothic Japonesque

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: