Dizajneri » F-H » cvjetni « Grupe

Mimosa Fragonard za žene

Mimosa Fragonard za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 4
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imam: 3 Želim: 5

glavni akordi
cveće
puderaste note
žuto cveće
slatke note
zelene note
Slike
Mimosa Fragonard za žene Slike

Mimosa cijele godine ... Svježa i svijetle toaletna voda je istinski buket mimoza, ljupkog mirisa mediteranskog cvijeća. Dostupan je kao EDT od 50 ml. Mimosa je predstavljen 2010.

Perfume rating: 4.50 out of 5 with 4 votes.

Mirisna piramida

Gornje Note
Bergamot Ljubičica

Srednje Note
Gardenija Mimoza (Acacia) Cvijet narandže

Baza Note
Heliotrop mošus

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 1
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Mimosa by Fragonard.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Mimosa Komentari na Parfeme

zvončica
zvončica

Najautentičnija mimoza u parfemu, čista, prirodna, topla, kao da su sunčanu provansalsku idilu pretočili u bočicu.
Otvaranje mi se nije dopalo, citrusno, kiselkasto, mislila sam da vodi parfem u pravcu prezasićenog i zagušljivog, tolike mimoze su tako završile. Ali to se smiri posle petnaestak minuta i ostane miris zelene, polenaste mimoze, intenzivne i guste, ali nimalo teške, sa puterastim podtonovima, uz suptilnost svojstvenu pre čajnim nego cvetnim parfemima. Ubeđena sam da ovde ima više sastojaka, ali oni su tu samo da bi oblikovali mimozu, da bi istakli njenu nežnu, vedru stranu. Već dugo tražim ovako nešto.
Prava slika Grasa...kad već oleanderi ne mirišu.

Oct
30
2011
sandrina_bambina
sandrina_bambina

Tražite mimozu, zelenu, slatkasto cvetnu, žutu, jarku i radosnu. Ovo može biti baš ta mimoza, čista i jasna, bez tupih, mat elemenata koje nalazim u Kenzovoj (Summer), ili pak gurmanskih koje nalazim u L'Occitaneovoj.

Čista, vesela, zeleno cvetna, sočna i slatka, veoma podseća na L'Artisanovu. Miriše na proleće, na radost, na sreću i povrh svega veoma povoljne cene. Snaga - ok, trajnost 3-4 sata. Prezadovoljna sam.

Jan
15
2011

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Fragonard Mimosa parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Fragonard Mimosa, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Mimosa od Fragonard kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Mimosa od Fragonard predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Kome se svidja ovo takođe voli
Gres Cabaret Christian Dior Diorella Estée Lauder Private Collection Amber Ylang Ylang Cartier Le Baiser Du Dragon Hilde Soliani Conaffetto Santi Burgas LOJAZZ Nicolas Danila Polynesian Gardens Esther P L'Eau d'Emma Eau D`Italie Magnolia Romana Cerchi Nell’Acqua L`Exotique Dorin Charmeuse Cesare Paciotti Oriental Supreme for Her Acqua di Portofino Sail Rance 1795 Eugenie Nicolas Danila Asian Gardens Xerjoff Fiore d`Ulivo Officina delle Essenze Puro Fico Hilde Soliani Ti Amo: Tulipano Compagnia Delle Indie Muschi Bianchi del Tibet Floris Night Scented Jasmine

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: