Dizajneri » F-H » cvjetni « Grupe

Jasmin Fragonard za žene

Jasmin Fragonard za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 2
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imam: 3 Želim: 3

glavni akordi
belo cveće
citrus
životinjske note
fresh spicy
amber
aromatic
Slike
Jasmin Fragonard za žene Slike Jasmin Fragonard za žene Slike Jasmin Fragonard za žene Slike Jasmin Fragonard za žene Slike Jasmin Fragonard za žene Slike Jasmin Fragonard za žene Slike Jasmin Fragonard za žene Slike Jasmin Fragonard za žene Slike Jasmin Fragonard za žene Slike Jasmin Fragonard za žene Slike Jasmin Fragonard za žene Slike

Cvetovi jasmina iz Grasa centralna su tema kuće Fragonard ove, 2015. godine. Proslavljajući opojne miomirise cvetova jasmina predstavljen je najnoviji miris JASMIN koga prate mirisni sapuni i parfimisane sveće. Toaletna voda dolazi u količini od 50ml, a sačinjena je od blistavih nota bergamota i listova narandži, koje osvetljavaju cvetovi jasmina iz Grasa ujedinjeni sa jasminom iz Egipta i jasminom iz Indije. Za toplinu i mekoću kompozicije zaslužan je amber u osnovi.

Perfume rating: 4.50 out of 5 with 2 votes.

Mirisna piramida

Gornje Note
Bergamot List narandže

Srednje Note
jasmin Egipatski jasmin Indijski jasmin

Baza Note
Amber

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Jasmin by Fragonard.

Ovaj parfem me podsjeća na  
Jasmin Immortelle Neroli
2 ne da

Advertisement

Jasmin Komentari na Parfeme

arara
arara

Mislim da preferira plavuse ;) probala ga zajedno s dvije crnke. Na njima se razvija vrlo cudno tako da su ga zaobisle u sirokom luku.

Mar
11
2016

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Fragonard Jasmin parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Fragonard Jasmin, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Jasmin od Fragonard kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Jasmin od Fragonard predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe cvjetni
Britney Spears Curious Britney Spears Balenciaga Michelle Stella McCartney Sheer Stella 2006 Roberto Verino VV Rose Liz Claiborne Bora Bora Hugo Boss Femme L`Eau Fraiche Guerlain Aroma Allegoria Aromaparfum Apaisant S. Cute Sweet Amour Red Apple Eclectic Collections Signs Yardley Lily of the Valley Pascal Morabito Mon Classique Ulric de Varens UDV Pour Elle

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: