Dizajneri » D E » citrusni aromatični « Grupe

Night Life Summer Edition Man Esprit za muškarce

Night Life Summer Edition Man Esprit za muškarce
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 2
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imam: 3 Imala/o: 3 Želim: 1

glavni akordi
voćne note
slatke note
kokos
citrus
tropske note

Novi parfem od Esprit je vaš neizostavni saputnik u noćnom životu. Ljetni noćni koktel kombinuje svježe i tople akorde, izaziva gurmanskim notama. Kompoziciju otvaraju osvježavajući citrusi (mandarina i limun) i sočna jabuka. Slatku svježinu ananasa smjenjuje topao začinski talas cimeta uz elegantni drvenkasti trag ljubičice. u bazi je kedar, amber i kokos.
Limitirana edicija 2007.

Perfume rating: 4.00 out of 5 with 2 votes.

Mirisna piramida

Gornje Note
Mandarina Jabuka Limun

Srednje Note
Ananas Cimet Ljubičica

Baza Note
Amber Kokos Kedar

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 1
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 1
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Advertisement

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Night Life Summer Edition Man by Esprit.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Night Life Summer Edition Man Komentari na Parfeme

Ivan_Diego
Ivan_Diego

Moj prvi "tropski" miris, i bas sam sretan što sam si ga nabavio svojevremeno kad ga je bilo. Doduše miris je dosta slabašan, nije postojan kako bi trebao biti. No to ne negira činjenicu da njegove note kokosa i ananasa nece u vrucim nocnim satima podsjetiti na tulume na pjeskovitoj plazi :D

Jan
06
2015
gost_miki
gost_miki

e ovaj miris stvarno vredi imati...jako je vedar,ne mogu da kazem da je lagan,malo je jakali ne prejak...ali ne 'gusi'...to mi je omiljeni..:)

Feb
27
2009
Krokodil
Krokodil

odlican sjajan samo malo zenstven ali stvarno predobar

Oct
08
2008
orfeo
orfeo

Iako ljtni miris,meni i nije za ljeto,jak je,gusi! Lijep je miris ali za hladnije dane. Nosio sam ga u ljtnim vrucinama ali mucninu mi izazivao!

Feb
05
2008
porscheman1991
porscheman1991

koliko dođe

Sep
26
2007
ROBERTO
ROBERTO

Lijepa kombinacija mirisa a'la JOOP! HOMME + ANGEL. Izuzetan na laganom ljetnom vjetru(vrlo neobičan doživljaj kokosa.Zimi će sigurno dozvati u sječanje ljeto!

Aug
13
2007
gost_da
gost_da

imam ovaj i mogu reci da sam izuzetno zadovoljan...zimi se najjace osjeti, prekrasan.

Aug
06
2007
ROBERTO
ROBERTO

Evo jednog vrlo simpatičnog mirisa. Od bočice do kvalitete mirisa OK.Naime nije skup, a miris nije naglašeno umjetan i jeftin (HORIZONT od istog proizvođača je BZV).Vrlo dobar miris za nekog od 21-28. A može i kao 1/2 SPORT za >28. 4-kica za ukupni dojam

Jul
21
2007

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Esprit Night Life Summer Edition Man parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Esprit Night Life Summer Edition Man, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Night Life Summer Edition Man od Esprit kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Night Life Summer Edition Man od Esprit predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe citrusni aromatični
Salvador Dali Dalistyle Air-Val International The Simpsons Guerlain L'Âme d'Un Héros Benetton Benetton Cold Honore des Pres Honore`s Trip IVR Swiss Group Eaudesalpes Hierba Verbena & Te Verde Xerjoff Kobe Strange Invisible Perfumes Fire and Cream O Boticario Uomini Sport Manchester Manchester Cologne Perfumes Hedoné Eau Mo Pour Gay Henri Bendel Persian Lime & Pepper

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: