Dizajneri » D E » cvjetni voćni « Grupe

Tropical Punch Escada za žene

Tropical Punch Escada za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 7
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imam: 6 Imala/o: 20 Želim: 18

glavni akordi
voćne note
slatke note
tropske note
cveće
fresh spicy
drvene note
Slike
Tropical Punch Escada za žene Slike Tropical Punch Escada za žene Slike Tropical Punch Escada za žene Slike

Ime ovog letnjeg parfema govori sve. Limitirano je izdanje, na tržištu je od 2001. godine. Dizajnirao ga je Philippe Romano, i dao mu cvetno- voćni duh, toliko živ, kao da pulsira ritmovima Sambe. Deveti po redu, kao sezonska edicija, ovaj tropski koktel nudi nam pregršt voćnih nota na svom dlanu. Egzotična papaja, sveži, kiselkasto slatki nar i kruška su u gornjim notama sjedinjene vešto, i obavijaju se oko rashladjujućeg cvetnog srca u kome su hibiskus, sveža frezija, đurđevak i svileni tonovi bele breskve. Baza je sačinjena od belog mošusa i ćilibara. Bočica je u tropskom ruhu, boje se prelivaju od narandžaste do purpurne, sa cvetom hibiskusa na kutiji.

Perfume rating: 4.83 out of 5 with 7 votes.

Mirisna piramida

Gornje Note
nar Papaya Kruška

Srednje Note
Bijela frezija Hibiskus Bijela breskva Đurđevak

Baza Note
Amber Bijeli mošus

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Tropical Punch by Escada.

Ovaj parfem me podsjeća na  
Tropical Summer
1 ne da

Advertisement

Tropical Punch Komentari na Parfeme

tratyncy
tratyncy

Dobila sam ga na poklon. I na prvu mi se svidio. Jedan topli, veseli, razigrani, pravi ljetni miris s tipicnim tropskim notama sto mu i samo ime govori. Kad ga pomirisem vec se vidim u suton na nekoj pjescanoj plazi s koktelom u ruci i dobrim drustvom. Jedva cekam ljeto pa da se s gustom mirisem ovom divotom.

Jan
07
2014
vanevale
vanevale

Vesel, zaigran, ljetni, pravi tropski koktelčić!

Feb
12
2013
red_dress
red_dress

ako je nešto kao punč,onda ovo definitivno je!tako je slatkast,ali ne previše..ugodan je i idealan za ljeto jer vam daje tu dodatnu atmosferu da se uživite u ljepotu ljetne noći dok ispijate neki koktel..

Apr
24
2010
gost_Black Marilyn
gost_Black Marilyn

Jel ja to vidim trobojnu Escadicu? Ako je zbilja u tri boje, oborena sam s nogu. Jel ima netko ovaj slatkiš pa da mi odgovori?

May
06
2008

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Escada Tropical Punch parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Escada Tropical Punch, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Tropical Punch od Escada kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Tropical Punch od Escada predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Kome se svidja ovo takođe voli
Escada Pacific Paradise Guess Seductive Sunkissed Jennifer Lopez Live Christian Dior Dolce Vita Versace Versace Woman Escada Island Kiss Jennifer Lopez Love at First Glow Jennifer Lopez Sunkissed Glow Yves Saint Laurent Elle Intense Eau de Parfum Sarantis B.U. Sexy Escada Ocean Lounge Jennifer Lopez Miami Glow Hugo Boss Boss Woman Roberto Cavalli Just Cavalli Her Avon Sassy Swirls Vanilla Bean Jennifer Lopez My Glow Nina Ricci Deci Dela Lanvin Lanvin Me Fruttini Raspberry Cream Escada Ibiza Hippie

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: