Dizajneri » D E » aromatični vodeni « Grupe

Kinky You Young Coveri Homme Enrico Coveri za muškarce

Kinky You Young Coveri Homme Enrico Coveri za muškarce
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 0
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imam: 3 Imala/o: 1

glavni akordi
fresh spicy
drvene note
aromatic
citrus
aquatic
fresh

Enrico Coveri punu pažnju uvek posvećuje dizajnu bočice koja prati parfem. Ovog puta reč je o modernoj i atraktivnoj, piramidalnoj narandžastoj, bočici koja skreće pažnju dizajnom i originalnošću. Akcenat je bačen i na kutiju, koja pleni bojama koje se prelivaju i namenski su dizajnirane da oraspolože.

Kinky You Young Coveri Homme je parfem posvećen pokretu i vitalnosti.

Visoke note donose iskričave slatko sveže povetarce grejpa, bergamota, pelina, bosiljka, ruzmarina i mente. Srednje note dodaju vodene akorde uz note dinje, muškatnog oraščića, kardamona i cimeta iz Kine. Donje note zaokružuju kompoziciju drvenim akordima tikovine, uz Bourbon vetiver, Atlas kedar, i pačuli.

Parfem je dostupan u količini od 50ml i 100ml edt. U ponudi iz ove mirisne kolekcije je after shave u plavoj bočici i količini od 100ml, i dezodorans količine 100ml.

Mirisna piramida

Gornje Note
Ruzmarin Bergamot Grejpfrut Nana

Srednje Note
Vodene note Dinja Cimet Kardamon Muškatni orah

Baza Note
Drvo Tik Kedar iz Virdžinije pačuli vetiver

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Advertisement

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Kinky You Young Coveri Homme by Enrico Coveri.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Kinky You Young Coveri Homme Komentari na Parfeme

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Enrico Coveri Kinky You Young Coveri Homme parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Enrico Coveri Kinky You Young Coveri Homme, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Kinky You Young Coveri Homme od Enrico Coveri kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Kinky You Young Coveri Homme od Enrico Coveri predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

beauty at ebay
Više iz iste grupe aromatični vodeni
Kenzo L'Eau par Kenzo pour Homme Davidoff Cool Water Comptoir Sud Pacifique Aqua Motu Eau de Toilette Bvlgari Aqva Pour Homme Marine Jean-Louis Scherrer Immense Pour Homme Lancetti Lancetti Mood Man Quiksilver Quiksilver for Men Calvin Klein CK One Summer 2009 Pacsun Kirra Truefitt & Hill Clubman Skeem Sea Spray Black Phoenix Alchemy Lab Mr. Qubit

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: