Dizajneri » D E » orijentalni cvjetni « Grupe

Paris Rouge Delle Grazie za žene

Paris Rouge Delle Grazie za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 0
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Želim: 3

glavni akordi
cveće
balsamic
puderaste note
drvene note
mošusne note
Slike
Paris Rouge Delle Grazie za žene Slike Paris Rouge Delle Grazie za žene Slike Paris Rouge Delle Grazie za žene Slike

Paris Rouge je prvi miris na svetu koji će na svakoj ženi mirisati drugačije. U njegovom sastavu korisćeni su pravi dijamanti, koji se nalaze u svakoj bočici. Energetski, magnetizovani kristali, omogućavaju pozitivne vibracije mirisa sa jedinstvenom aurom svake žene koja ga isproba i nosi.

Venecijanska manufaktura Delle Grazie sa svojim prvim "metafizičkim" mirisom Paris Rouge Chapter 1, otvara prvo od sedam poglavlja mirisne kolekcije specifične u svakom smislu.

Dijamanti su ključni sastojak promenljivosti mirisa na svakoj koži. Punjeni su spiritualnom energijom u vreme punog meseca, i na prirodnu energiju, nadovezivale su se note parfema na takodje specifičan način. Cvetovi su se ručno dodavali i potapali u esencijalna ulja, u cilju hladne i čiste ekstrakcije najkvalitetnijih i intenzivnih aroma. Ova kompozicija zasigurno je jedno od jedinstvenih iskustava sa neodoljivo atraktivnim mirisom.

Parfem se otvara povetarcima bergamota uz cvetove frezije i heliotropa. Erotski dodir srca uvodi cvet ruže pojačan aromama jasmina i obavijen transparentim belim cvetnim buketom, dok donje note uključuju dugotrajni trag sandalovine, mahune Tonke i senzualnog mošusa.

Bočica ovog parfema je u obliku kugle, crvene boje, ukrašena Swarovski kristalima. Dolazi sa atomajzerom u kompletu, koji je čini neodoljivom. Parfem je dostupan u količini od 85ml EDP i limitirano je izdanje.

Kreator ovog izdanja je Robertet a predstavnica brenda je prelepa Vanessa Modely, koja je lice i muza parfema Paris Rouge.

Paris Rouge je predstavljen 2007.

Mirisna piramida

Gornje Note
Bijela frezija Heliotrop Bergamot

Srednje Note
jasmin Ruža

Baza Note
Sandalovo drvo Mahune Tonke mošus

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Advertisement

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Paris Rouge by Delle Grazie.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Paris Rouge Komentari na Parfeme

evita
evita

Parfem ima krasnu ideju,zaista..prilično jak,orijentalan do besvijesti..i onda,dolazi valjda ta priča,da na svakoj Ženi,miriše drugačije..nisam baš očarana..miris indijskih štapića,te jak miris sandalovog ulja..eteričan,jak i trajan,ali da mirišem na indijske štapiće,a nosim ovaj skupocijeni parfem,ne.Možda sam imala i sreće da se nismo našli..
Aug
03
2009

Jun
24
2014
gost_N*
gost_N*

Ne vidim što je tu loše mirisati po mirisnim štapićima! Ja ih palim svakodnevno i uvukli su mi se u kožu, kosu, odjeću... ljudima sam prepoznatljiva po tome svome "specifičnom" mirisu. Štoviše, zavodljiva. Vjerojatno imaš taj dojam zato što je korišten sandal koji je najčešći sastojak mirisnih indijskih štapića. Poznat je po afrodizijačkom učinku. A ni jedan miris nikada neće mirisati jednako ni na kome. To ovisi o tome što čovjek unosi u svoj organizam, o zdravlju i higijeni. Predivan parfem!

Nov
15
2009
bubamara
bubamara

da mi je to vidit.. a tek cijena...

Sep
10
2008

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Delle Grazie Paris Rouge parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Delle Grazie Paris Rouge, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Paris Rouge od Delle Grazie kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Paris Rouge od Delle Grazie predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe orijentalni cvjetni
Yves Rocher Iris Noir Jean Patou Sublime Oriflame Believe Mariah Carey M by Mariah Carey Gold Deluxe Edition Avon True Glow Nightfall Marks and Spencer Autograph New York Ellen Tracy Linda Allard Karl Lagerfeld Kapsule Floriental Nicolas Danila Amazonian Gardens Les Parfums de Rosine Secrets de Rose Blumarine Bellissima Parfum Intense John Mac Steed Lady Mac Steed Rose

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: