Dizajneri » C » citrusni aromatični « Grupe

Neroli Sauvage Creed za žene i muškarce

Neroli Sauvage Creed za žene i muškarce
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 2
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Želim: 1

glavni akordi
citrus
fresh spicy
aromatic
amber
belo cveće
fresh
Slike
Neroli Sauvage Creed za žene i muškarce Slike

U osnovi mirisa je ekstrakt cvijeta naranže, sicilijski limun i grejpfrut. Miris za njega i za nju. Parfem je predstavljen 1994. godine. Parfem je kreirao Olivier Creed Sixth Generation.

Perfume rating: 4.50 out of 5 with 2 votes.

Mirisna piramida

Gornje Note
Bergamot Grejpfrut

Srednje Note
Neroli Verbena

Baza Note
Ambergris

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 1
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 1
 
ogroman 0
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Neroli Sauvage by Creed.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Neroli Sauvage Komentari na Parfeme

Vitko87
Vitko87

Prvi put ga imam i parfem je prelep ima tu notu svezu i jaku sto kaze armando , ali je nekako svoj parfem taj limun i citrus ali je jak i postojan , parfemi Creed su vrh ali dosta su skupi meni se svidja Neroli sauvage ni je za svaki dan ali zato je za sastanke i vecere i bizniz ljudima...parfem 10

Nov
04
2015
armando_rizzo
armando_rizzo

miris svježe opranog wc-a.

što ne znači ništa loše, ali ipak... mislim, dobro dok ne podsjeća na miris neopranog wc-a...trpaju sintetske zamjene za prave stvari u toliko raznih sredstava, da je to strašno! to ide toliko daleko, da me NE podsjeća sredstvo za pranje sudja na neroli, nego neroli na sredstvo za pranje sudja! toliko toga na tržištu, kad samo i pomislim; omekšivači za rublje, kao primjer br 1. sredstva za poliranje, za odštopavanje, mirisi za prostor - njih da i ne spominjem...auto glass, šamponi za kosu, maramice sa raznim mirisima, pogotovo vlažne! kondomi, lakovi za kosu, razne kreme...uglavnom, sve je naparfumirano, te liči i podsjeća jedno na drugo, a definitivno najpopularnije note su upravo neroli i limun! neroli je neroli, makar bio i sintetski i onaj najgore vrste, ali sigurno neće podsjećati na miris, ne znam, na primjer agara! dakle, neroli je čini se, baš kao i limun, postao kroz vrijeme nešto po čemu miriši sve i svašta, pa probavajući ovaj neroli, uostalom, kao i svaki drugi, dolazim do zaključka, da me ovaj miris, tj. esencije nerolija, podsjećaju na mirise toaleta po hotelima, fast food restoranima i na još mnogo toga...neroli je odlična nota, ali samo ako ga druge note dobro sabiju i nabiju, inače su ovakve asocijacije neminovne.

dakle, svi za neroli - neroli za sve!

Aug
23
2012
indian love
indian love

Da. Ali ako misliš na one "private collection", ti su dostupni samo od 250 ml, ne manje, i teško ih je uopće pronaći.I užasno su skupi.

Jun
26
2008
gost_Sebastian
gost_Sebastian

Creed je pored zaista vrhunskog mirisa i statusni simbol. Zajedno sa D&G, Armani i mozda jos par brendova moj omiljeni proizvodjac. Medjutim sva lepa secanja na njega me podecaju na putovanja, jer ga nikad nisam video ni u jednoj Beogradskoj parfimeriji.

May
24
2008

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Creed Neroli Sauvage parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Creed Neroli Sauvage, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Neroli Sauvage od Creed kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Neroli Sauvage od Creed predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

beauty at ebay
Više iz iste grupe citrusni aromatični
Calvin Klein CK One Summer Carolina Herrera 212 Men on Ice 2004 Versace Baby Blue Jeans Chanel Allure Homme Sport Cologne Sport Maurer & Wirtz 4711 Original Eau de Cologne Histoires de Parfums 1828 Roger & Gallet The Vert Demeter Fragrance Gin & Tonic Guerlain Guerlain Homme L`Eau Illume Happiology Bamboo & Agave Stila Jade Blossom Henri Bendel Persian Lime & Pepper

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: