Dizajneri » C » cvjetni drveni mošusni « Grupe

Iris Crabtree & Evelyn za žene

Iris Crabtree & Evelyn za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 2
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imam: 1 Želim: 2

glavni akordi
drvene note
puderaste note
cveće
aromatic
zelene note
zemljane note
Slike
Iris Crabtree & Evelyn za žene Slike

Crabtree & Evelyn Iris je delikatni i elegantni miris inspirisan cvijetom irisa očekuje se u septembru 2010. godine. Iris je predivan nježan miris namijenjen modernim ženama.

Kompozicija utjelovljuje najfinije arome korijena irisa, smještene u srce parfema. Živahne i svježe gornje note pršte italijanskim bergamotom i pupoljkom ribizle, dok baza obuhvata drvene arome pačulija, sandalovine, vetivera i kedra, stopljene sa kremastim mošusom.

Iris parfem će biti predstavljen u luksuznoj staklenoj bočici, ukrašenoj cvijetom irisa, koji simbolizira ključni sastojak. Cvjetni dizajn kreirala je Bella Towse, studentica Sveučilištu za umjetnost i dizajn iz Londona, koja je za inspiraciju uzela cvjetnu baštu roditeljske kuće u Sussexu.

Dostupan je kao EDP od 50 ml i EDT od 100 ml, popraćen kolekcijom luksuznih produkata za tijelo i dom.

Perfume rating: 4.00 out of 5 with 2 votes.

Mirisna piramida

Gornje Note
Bergamot List i pupoljak ribizle

Srednje Note
Iris Korijen irisa

Baza Note
vetiver mošus Sandalovo drvo pačuli Kedar iz Virdžinije

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 1
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 1
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Iris by Crabtree & Evelyn.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Iris Komentari na Parfeme

lanags
lanags

Crabtree and Evelyn - sve sto prave je solidnog kvaliteta - kompanija koja nije mnogo glasna ali cijenjena - u Australiji zagarntovano.
Ja licno zamalo bih stavila ovaj parfem u kategoriju 'volim' ali mi je to nekako premocna rijec za parfem pa je cuvam samo za izuzetne parfeme sto nosim u izuzetnim prilikama i jakim osjecanjima.
Ovaj parfem je za svaki dan, prizemno damski i aromatican. Ujutro pred polazak na posao mi osvjezava dan i kao da me uvodi lagano i elegantno u radne situacije - kao blazi oblik od Aromatix Elixir.
Na odjeci se osjeti duze nego na kozi, 4-5 sati na kozi maksimalno.
Ne mogu reci da mu treba poseban dio dana ili godine da bi bio pozeljniji ili prikladniji - nekako je van tih mjerila za mene. Ipak, nije za plazu i ljeto kad ti je 18 godina...

Mar
13
2012
MIRA K
MIRA K

Sandalovodrvo, baza..? To bi moglo biti dobro? Ima li ga tko?

Sep
21
2010

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Crabtree & Evelyn Iris parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Crabtree & Evelyn Iris, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Iris od Crabtree & Evelyn kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Iris od Crabtree & Evelyn predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

beauty at ebay
Više iz iste grupe cvjetni drveni mošusni
Angel Schlesser Angel Schlesser Essential Balenciaga Prelude Cafe Parfums Cafe-Cafe Adventure Roberto Verino Verino Pour Homme Jil Sander Pure Intense Arrogance Arrogance Poudre Pour Femme Guepard Espiegle Bond No 9 Astor Place Bath and Body Works Twilight Woods O Boticario Rhea FCUK FCUK Connect Her Bond No 9 Washington Square

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: