Dizajneri » C » orijentalni cvjetni « Grupe

Nuit de Noel Caron za žene

Nuit de Noel Caron za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 3
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imam: 4 Imala/o: 4 Želim: 4

glavni akordi
drvene note
žuto cveće
ruža
balsamic
amber

Nuit de Noel je ženski miris predstavljen 1922. godine, kao cvetno orijentalo delo parfimera Ernest Daltroff. U visokim notama su ylang-ylang, ruža i jasmin, srce nudi saxon mahovinu i sandalovinu, dok donje note uvode amber i mošus. Dizajneri bočice su Felicie Bergaud i Francoise Bergaud.

Perfume rating: 4.50 out of 5 with 3 votes.

Mirisna piramida

Gornje Note
Ylang-Ylang ruža jasmin

Srednje Note
Sandalovo drvo hrastova mahovina

Baza Note
mošus Amber

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 1
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Nuit de Noel by Caron.

Ovaj parfem me podsjeća na  
Chanel No 5 Eau de Toilette
3 ne da

Advertisement

Nuit de Noel Komentari na Parfeme

Parisienne
Parisienne

Vrlo neobican miris, tako sam nesto i ocekivala...
Zapoceo je nekako vrlo posebno, poput mirisa svijeca, ali ne ovih novih aromaticnih, nego bas onih starinskih vostanica... i onda se pretocio u predivni topli medasti miris, bas to - miris toplog meda, i mahovina je dala neki upecatljivi stih... ima "ono nesto"...
Ne bih ga svrstala pod vrlo zenstvene mirise, ali karizmaticne, svakako da....

Feb
29
2012
gost_Modesty
gost_Modesty

Caron,Caron,Caron eh taj Caron!Nuit de noel je sazvezdje emocija takvo da ni jedan parfem danasnjice ga nece dostojan biti,ne nikako,cak mu nije ni do topa(gornjih nota).Ovo je dama,topla,puderasta i nezna uvek vam pokrije oci nebiste li pogodili ko je,sandalovina,vanila,mozda neobica mahovina.Parfem koji ne nosi vas vec vi njega,dobar kompanjon,saveznik da sto bolje ispratite dan a on vas.Nije nametljiv,nema tog starog stiha u sebi,ne cichi niti uvija,ne prica price vec postoji zbog vas.Nikada ne uobrazavam stvari a ovaj mi parfem to nece ni dozvoliti jer je toliko kompleksan a jasan i nije miks svega i svacega vec sastojci sami za sebe pod okriljem suvih nota.Nema ovde asocijacija na davno ispricane bajke,osobe koje teze mraku,ovo ste vi u svim svojim izdanjima.Stvarno moj naklon neusiljenosti,smernosti,blagosti i oslobadjajucem osecaju da ste ono sto jeste.

Oct
27
2008

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Caron Nuit de Noel parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Caron Nuit de Noel, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Nuit de Noel od Caron kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Nuit de Noel od Caron predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe orijentalni cvjetni
Montblanc Femme de Montblanc Kenzo Kashaya Monotheme Fine Fragrances Venezia Te Nero & Vaniglia ID Parfums Pour L'Amour de L'Inde Escada Escada Margaretha Ley Paloma Picasso Tentations Arrogance Glamour CnR Create Libra Essentially Me Fauve Lili Bermuda Passion Flower Revlon Bling Bling Oriflame Tsun Lai

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: