Dizajneri » C » orijentalni « Grupe

Gold Incense Carolina Herrera za žene i muškarce

Gold Incense Carolina Herrera za žene i muškarce
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 0
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Želim: 1

glavni akordi
balsamic
vreli začini
drvene note
puderaste note
cimet
amber
Slike
Gold Incense Carolina Herrera za žene i muškarce Slike Gold Incense Carolina Herrera za žene i muškarce Slike

Gold Incense je novi miris ekskluzivne linije parfema Herrera Confidential modne dizajnerice Carolina Herrera, te prvi miris podkolekcije Eastern Treasures koja slavi arapsko naslijeđe, alkemiju i kulturu, kao i mirise koji predstavljaju sinonim za luksuz.

Carolina Herrera de Baez, kreativna direktorica kuće i kćerka osnivačice, novim mirisom evocira sjećanja na svoju majku, njeno divljenje prema kulturama Bliskog Istoka i mirisima bezvremenske elegancije. Kompoziciju potpisuje parfimer Pierre Constantin Gueros. Ideja je bila da se oslika neko drugo vrijeme i spoj materijala kao što su zlato i tamjan.

Miris se otvara sa nevenom, sjemenom anđelike, bergamotom i cimetom. Dimno srce parfema uključuje atlas kedar i labdanum, na bazi tamjana Boswellia Sacra drveta, sandalovine i vanilija kavijara sa Madagaskara.

Miris se može nositi sam ili kombinovati sa uljima Herrera Confidential linije, kao što su Pure Oil of Rose i Pure Oil of Musk.

Dostupan je kao 100 ml Eau de Parfum po cijeni od €250.

Gold Incense je predstavljen 2017.

Mirisna piramida

Gornje Note
Angelika Bergamot Cimet Neven

Srednje Note
Atlas kedar Labdanum

Baza Note
Tamjan vanilija sa Madagaskara Sandalovo drvo

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 1
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Advertisement

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Gold Incense by Carolina Herrera.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Gold Incense Komentari na Parfeme

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Carolina Herrera Gold Incense parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Carolina Herrera Gold Incense, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Gold Incense od Carolina Herrera kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Gold Incense od Carolina Herrera predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe orijentalni
Hanae Mori Hanae Mori Valentino Very Valentino for Men Serge Lutens Fumerie Turque Laura Mercier Nuits Enchantees Lavanila Laboratories Pure Vanilla Ermenegildo Zegna Zegna Intenso Limited Edition Chiara Boni Vanilla Pierre Guillaume PG14 Iris Oriental L`Occitane en Provence Labdanum de Seville Profumi del Forte Ambra Mediterranea (Versilia Vintage Ambra Mediterranea) Rasasi Oudh al Suifi Laura Mercier Ambre Passion Elixir

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: