Dizajneri » B » cvjetni drveni mošusni « Grupe

Faberge Imperial Brut Parfums Prestige za žene

Faberge Imperial Brut Parfums Prestige za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 0
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Želim: 2

glavni akordi
vreli začini
cveće
belo cveće
drvene note
mošusne note
balsamic

Imperial je luksuzni, kraljevski parfem kuće Faberge, prezentovan 1996. godine u jajolikoj bočici od francuskog kristala koju je dizajnirao Robert DuGreiner. Sofisticiran i ženstven, sačinjen je od egzotičnog cvijeća, začina i plemenitog drveća.

Gornje note: bergamot, neven, neroli, cvijet narandže, ylang-ylang i zeleno lišće. Srce: jasmin, ruža, karanfil, osmanthus, list ljubičice, karanfilić i žutilica. Baza: korijen irisa, pačuli, sandalovina i mošus.

Dostupan je kao EDP od 50 i 100 ml.

Mirisna piramida

Gornje Note
cvijet narandže Ylang-Ylang Bergamot Neven Zelene note

Srednje Note
Karanfil Osmantus jasmin Karanfilić Ruža List ljubičice Žutilica

Baza Note
mošus Sandalovo drvo pačuli Korijen irisa

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Advertisement

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Faberge Imperial by Brut Parfums Prestige.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Faberge Imperial Komentari na Parfeme

esther
esther

Ovaj Fabergeov miris je diskontinuiran i ne sumnjam da je zaista bio kraljevski kako mu stoji u rezimeu. Prije neki dan čitam da slavna Heidi Klum naručuje još uvijek specijalno za sebe njegovu izradu kod Fabergea. Koliko je košta to zadovoljstvo, običnom smrtniku je bolje ni da ne razmišlja. Šta je poenta ove priče? Pa valjda utješna pomisao da nijedan parfem ne nestane zapravo zauvijek s lica zemlje, samo je pitanje ima li se volje i sredstava za njegovo uskrsnuće.

Aug
16
2012

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Brut Parfums Prestige Faberge Imperial parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Brut Parfums Prestige Faberge Imperial, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Faberge Imperial od Brut Parfums Prestige kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Faberge Imperial od Brut Parfums Prestige predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe cvjetni drveni mošusni
Tom Ford Purple Patchouli Giorgio Armani Emporio Armani Red Pour Elle (White) Paul Smith Sunshine Edition for Women Iceberg Light Fluid Iceberg Woman Paco Rabanne Ultraviolet Liquid Metal for Woman Diptyque Tam Dao Paul Smith Rose Summer Edition s.Oliver QS by s.Oliver Roberto Verino Gold Rasasi Abeer UNTITLED UNTITLED No. 4 by Sarah Barton-King Givenchy Givenchy Naturally Chic

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: