Dizajneri » B » cvjetni drveni mošusni « Grupe

Seplasia Bruno Acampora za žene

Seplasia Bruno Acampora za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 0
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Želim: 1

glavni akordi
belo cveće
aromatic
drvene note
mošusne note
tuberoza
ruža
Slike
Seplasia Bruno Acampora za žene Slike Seplasia Bruno Acampora za žene Slike Seplasia Bruno Acampora za žene Slike Seplasia Bruno Acampora za žene Slike

Kuća Bruno Acampora brižljivo čuva svoje mirisne esencije već više od 30 godina nepromenjene i upakovane u specifične aluminijumske bočice zapečaćene i voskirane. Ova kuća osnovana je 60-tih godina prošlog veka i prepoznatljiva je po upotrebi najkvalitetnijih sastojaka iz svih delova sveta. Prestižna kolekcija broji sedam mirisa upakovana u ručno rađene bočice. Uz mirise Sballo, Blu, Iranzol, Prima T, Seplasia, Musc i Jasmin, Bruno Acampora vas poziva da mu se pridružite na mirisnom putovanju od Londona, preko Pariza, Milana pa sve do vrele Sahare u kojoj je pronalazio kako inspiraciju tako i određene sastojke za svoje mirisne kompozicije. Na tom putu zastao je i do Rio de Janeiro-a, Kariba, Antila... sakupljajući utiske stvarao je svoju kolekciju kao olfaktorna sećanja za čitav život.

Svi mirisi su dostupni u aluminijumskim bočicama istog oblika u količinama od 5, 10 i 20ml, u pratnji kolekcije za telo. Postoji i limitirano izdanje bočice The Silver Bottle, ručno radjeno i gravirano u stilu grčkih motiva, sa zapušačem ukrašenim srebrnom zvezdom. U ponudi je samo 100 ovakvih bočica.

Seplasia je kreirana u čast drevnom Rimu, zadržavajući arome i atmosferu Caprija. Miris karakteriše drap boja, a kompozicija u visokim notama nudi cvetni miks ljubičice, geranijuma, ruže, nerolija, tuberoze i jasmina. U srcu su citrusi karakteritični za Mediteran, blistavi i svetli limun i bergamot, uz mošus, korijander i pačuli. Osnova uvodi vetiver, ružino drvo i ylang-ylang. Seplasia je predstavljen 1980.

Mirisna piramida

Gornje Note
jasmin Neroli Geranium Tuberoza Ruža Ljubičica

Srednje Note
mošus pačuli Korijander Bergamot limun

Baza Note
vetiver Ylang-Ylang Palisander

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Advertisement

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Seplasia by Bruno Acampora.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Seplasia Komentari na Parfeme

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Bruno Acampora Seplasia parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Bruno Acampora Seplasia, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Seplasia od Bruno Acampora kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Seplasia od Bruno Acampora predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe cvjetni drveni mošusni
Divine L'inspiratrice Guepard Espiegle Avon Crystal Aura Alyssa Ashley Musk Anamor All That Matters Parfums de Coeur Skin Musk Bvlgari BLV Divine Divine InStyle Sex in The City Seduce Molinard Violette Le Labo Rose 31 Masaki Matsushima M

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: