Dizajneri » B » cvjetni drveni mošusni « Grupe

Astor Place Bond No 9 za žene i muškarce

Astor Place Bond No 9 za žene i muškarce
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 5
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imam: 2 Imala/o: 2 Želim: 4

glavni akordi
cveće
fresh spicy
vazdušaste note
drvene note
citrus
aquatic

Astor Place je predstavljen 2009. godine, inspirisan skulpturom The Cube od Tony Rosenthal, postavljenom na Manhattan-u, na raskršću ulice Lafayette i Bowery, koja se oslanja i rotira na jednom od svojih uglova. Bočica je kreirana po uzoru na skulpturu, oslikana raznobojnim trouglovima, i ukrašena sitnim zlatnim detaljima.

Astor Place će se na tržištu naći od 1. aprila 2009. godine kao unisex izdanje sa ženstvenim tendencijama - kako kaže osnivač kuće Laurice Rahme. Nos ovog parfema je Laurent Le Guernec iz IFF, koji visokim notama poklanja mandarine i listove ljubičice, u srcu su frezija, pupoljci crvenog maka i koren irisa, dok su u donjim notama akordi Tikovog drveta, mošusa i ambera.

Astor Place dolazi u bočicama od 50ml i 100ml edt, kao i specijalnoj bočici od 100ml edt ukrašenoj Swarovski kristalima.

Perfume rating: 3.00 out of 5 with 5 votes.

Mirisna piramida

Gornje Note
Mandarina List ljubičice

Srednje Note
Bijela frezija Mak Korijen irisa

Baza Note
Amber mošus Drvo Tik

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 1
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 1
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Astor Place by Bond No 9.

Ovaj parfem me podsjeća na  
J`Adore L`Absolu
2 ne da
Sicily
2 ne da

Advertisement

Astor Place Komentari na Parfeme

you_and_me
you_and_me

stavih ga na ruku i u prvi mah...pomalo čudan, dalek...ne sviđa mi se osobito...

...i onda prođe neko vrijeme, ja nešto tipkam za faks na kompu, a do mene dopire nešto predivno, svježe, zeleno...elegantno, opojno, ženstveno...eterično...

i shvatim da je u pitanju astor place!:)

bože, koliko je samo lijep, ma ne mogu to opisati...

frezija, mak i lišće ljubičice u kombinaciji, na mojoj koži, pomalo mirišu na zumbule, i to najljepše zumbule ikad!

smiren miris, dostojanstven, vrlo postojan, pun.

svrstala bih ga u cvjetno zelene možda, barem prema tome kako se ponaša na mojoj koži.

i da, ovo je ženski parfem!

:)

najljepši bond koji sam isprobala!

p.s.bočica je fenomenalna!

May
19
2013
MissMuffin
MissMuffin

Frezija u solo ulozi, potkrepljena zelenilom lista ljubicice i umeksana sa nesto malo mosusa. Vedrina, jednostavnost, a opet i sofisticiranost u maniru cvetnog buketa u kome cvetovi frezije vode glavnu rec.

Relativno tihi malisa cija je postojanost za pozavideti.

Bocica je pravi slatkis. Nisam sigurna da bih ga sebi kupila, jer vec imam Madison Square Park koji je takodje svojevrsna oda prolecu. Medjutim, da neko pozeli da mi pokloni jedan Bond No. 9 od onih koji su mi dostupni - odabrala bih upravo Astor Place!

Apr
18
2012
Viola Odorata
Viola Odorata

Probala sam ga danas, ugodno se iznenadila. Slazem se s donjim komentarom, ne pase mi pod unisex nazivnik, jer na mojoj kozi mirise kao fini cvjetni zenski parfem. Malo me podsjetio na mog najdrazeg Bonda - Chelsea Flowers, iako su im sastojci posve razliciti.

Feb
16
2010
Valentina666
Valentina666

Ovaj parfem je dosta skup, ali jedna od lepših bočica koje ima. Pomirisala sam ga,i ne bih rekla da je unisex, više mi liči na pravi ženski parfem.

Feb
10
2010

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Bond No 9 Astor Place parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Bond No 9 Astor Place, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Astor Place od Bond No 9 kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Astor Place od Bond No 9 predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe cvjetni drveni mošusni
Givenchy Only Givenchy Nina Ricci L'Eau du Temps Shiseido Zen Michael Kors Michael Kors Kenneth Cole Reaction for Her ID Parfums Ame Toscane Reflet d’Iris Alyssa Ashley White Musk Masaki Matsushima M Sergio Tacchini Precious Pink Miller et Bertaux Parfum Trouvé Modigliani Supreme Brut Parfums Prestige Faberge Straw Hat

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: