Dizajneri » A » orijentalni cvjetni « Grupe

Free Emotion Adidas za žene

Free Emotion Adidas za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 6
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imam: 7 Imala/o: 6 Želim: 3

glavni akordi
citrus
voćne note
slatke note
zelene note
fresh

Moderan, dinamičan i pun emocija, snažni miris leta i slobode- Free Emotion od Adidas. Cvetno-orijenatalni miris koji donosi dinamične i osvežavajuće arome limuna, kandadskih jabuka, crne ribizle i malina. U srcu su cvetni talasi frezije, delikatne latice ruže i suptilne arome svežeg ljiljana, uz hibiskus, banane i afričke zelene dinje. U osnovi mirisa su kedar, pamuk, mošus. Miris je dostupan u količini od 30 i 50ml edt, uz 150ml parfimisanog dezodoransa, 75ml deo natural spray i 200ml kupke. Na tržište stiže u julu 2009. godine.

Perfume rating: 4.33 out of 5 with 6 votes.

Mirisna piramida

Gornje Note
limun Crvena jabuka Crna ribizla Malina

Srednje Note
Bijela frezija Ruža Ljiljan Hibiskus Banana Dinja

Baza Note
mošus Kedar iz Virdžinije

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 1
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 1
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Free Emotion by Adidas.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Free Emotion Komentari na Parfeme

Massha
Massha

Volim ga,bas mi je sportski..Naspricam se s njim prije treninga,satima mirisim cisto,a ne kao da sam se polila parfemom :)

Feb
19
2012
i_vanna
i_vanna

baš kao što gore piše, ovo je pravi miris ljeta. nikad prije nisam osjetila bananu u parfemu i ugodno sam se iznenadila. jednostavno, ovaj parfem je stvoren da razveseli onog koji ga nosi i sve naokolo koji ga osjete. i sada jedva čekam da započne pravo ljeto da miris najviše dođe do izražaja.

Jun
07
2011
you_and_me
you_and_me

cvjetni miris, ne baš orijentalan.svjež, svakodnevni, pozitivan i ugodan,za nekih 80-ak kn.
najviše me iznenadila postojanost, drži se već nekih 9h!doduše, nema neku auru ni intenzivnost, ali još uvijek se osjeća.
dobar izbor za poklon nekoj mlađoj osobi, koju se tek želi uvesti u svijet parfema:-)

Nov
24
2009

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Adidas Free Emotion parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Adidas Free Emotion, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Free Emotion od Adidas kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Free Emotion od Adidas predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Kome se svidja ovo takođe voli
Giorgio Armani Sun di Gioia Dolce&Gabbana The One Sarantis B.U. Hippy Soul Lolita Lempicka Fleur Defendue Avon Today Elizabeth Arden Green Tea Camellia Avon Wink Hunca She... is Fun! Mugler Womanity Eau pour Elles Elizabeth Arden Sunflowers Lanvin Rumeur 2 Rose Beyonce Pulse Avon Expressions by Reese Witherspoon: Love to the Fullest Tesori d`Oriente Frangipani delle Indie Tesori d`Oriente Byzantium Bvlgari Goldea Tesori d`Oriente Fiore del Dragone Guerlain Guerlain Shalimar Parfum Initial L'Eau Calvin Klein Eternity Hugo Boss Femme

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: