Niche parfimerija Terre del Garda Vinessa i Bali

Terre del Garda Vinessa i Bali

05/31/16 04:10:40

od: Sandra Raicevic Petrovic

2016. godine italijanski brend TERRE DEL GARDA predstavlja dva nova mirisa Vinessa i Bali koja su lansirana nakon prošlogodišnjih izdanja Ora i Peler. Stil kolekcije prenosi duh i miomirise podneblja, jezera Garda i vetrova koji donose arome sa Alpa i od strane Venecije ka samom jezeru i gradiću Sirmione. Živopisna priroda, lepota starog gradića na samom jezeru kao i blagorodni, lekoviti vazduh i jezerkska voda učinili su da jezero Garda bude omiljena lokacija za odmor, relaksaciju i uživanje. Pejzaži starog grada i jezera su prekrasni i ostaju zauvek u srcu posetilaca.

"Jednom davno plemkinja sa Garde upoznala je venecijanskog trgovca parfema i desila se ljubav koja nije bila prikladna konvencijama tog vremena. Romantična ljubavna priča ispričana jednog popodneva pored bistre vode jezera Garda probudila je želju da se iskažu čežnja i sećanje na jezero Garda kroz same kompozicije parfema, omogućivši i drugima da putuju kroz mirise, lepote i snove ove posebne zemlje".

Prva dva mirisa predstavljena u kolekciji Terre del Garda nadahnuti su vetrovima Ora i Peler koji raznose i međaju mirise prirode kao vrsni parfimeri! Ribari koji svojim čamcima plove po jezeru govore da u večernjim satima kada vetar Ora utihne a Peler još ne počne da duva, tih nekoliko trenutaka uživaju u prekrasnom mirisu i miru jezera.

Voda, kamenita obala, stene i bujna priroda oblikuje lepi i veliki basen jezera Garda. Planine koje uranjaju u bistru plavu vodu, plaže, šume i bašte ukrašavaju čitav krajolik koji čini čuda na sva naša čula svojim mirisima i bojama. Kolekcija Terre del Garda lansirana je sa namerom da prenese atmosferu kompozicijama inspirisanim ovim jedinstvenim mestom, čuvajući naša sećanja i oživljavajući ih harmonijom esencija.

Ove godine Terra dei Garda donose nove priče i nove mirisne kolaže jezera Garda dok idilične pejzaže prenose dvema kompozicijama. Miris Vinessa nudi snažni i energični talas aroma najavljivajući dolazak Vinessa istočnog vetra koji duva od strane Venecije ka jezeru Garda dok Bora duva južno ka Jadranskom moru. Miris Vinessa se otvara okrepljujućim notama mandarine, limuna i bergamota, stavljajući u centralni plan buket cvetova narandže, gardenije i oleandera. Aromatični savez listova smokve i bobica kleke u osnovi oplemenjen je čempresom i mahovinom.

TERRE DEL GARDA
VINESSA

edition 2016

mandarina, limun, bergamot
cvet narandže, gardenija, oleander
list smokve, bobice kleke, čempres, mahovina

U jeku zime dok sneg prekriva obronke planina na severnog strani ostrva Garda a led okuje obalu, hladni i suvi vetar duva od strane Trentina sve do južnih obala jezera. To je Bali, oštar, ledeni vetar koji donosi lepo vreme za sobom. Kompozicija mirisa Bali počinje citrusno i friško, bergamotom, limetom, gorkom narandžom i drvetom amyris. Srce mirisa spaja oud, korijander, tamjan i hrast, dok je osnova sazdana od kože, sandalovine, kedra i bele mahovine.

TERRE DEL GARDA
BALI

edition 2016


bergamot, limeta, gorka narandža, amyris
oud, korijander, tamjan, hrast
koža, sandalovina, kedar, bela mahovina

 

Mirisi Vinessa i Bali dostupni su u bočicama od 50ml i 100ml Eau de Toilette. Prodavnice Terra del Garda nalaze se u gradićima Salo (Via Napoleone 9) i u Sirmione (Via G. Piana 2).


Zvanični sajt Terre del Garda
Facebook stranica Terre del Garda

 

 

   

 

 

Autor: Sandra Raičević Petrović
(
sandrina_bambina)


   Izvršna urednica Punmiris.com

 

[email protected]

 Prethodna Niche parfimerija Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: